Toet toet auto`s

De toet toet auto`s zijn zeer geliefd bij vele kinderen onder de 5 jaar. Ook onze zoon heeft een aantal leuke producten uit deze serie. De muziekjes, de lichtjes en de wielen spreken hem erg aan. Het leek me leuk om eens een aantal producten uit deze lijn voor je op een rijtje te zetten.

Inhoudsopgave

Toet toet auto`s

Er zijn verschillende auto`s verkrijgbaar met allemaal catchy namen. Denk aan Koos Kiepwagen, Milan Monstertruck en Ruud Race-auto. Qua prijs zijn ze goed te doen. Voor €8,99 heb je een auto in huis.

Toet toet Auto Ambulance

Je zou maar pech krijgen als Toet toet autootje zijnde. Dan is het fijn als je opgehaald kunt worden door de auto ambulance die je weer veilig bij de garage afzet waar je terecht kunt voor een reparatie. Claire Cabrio krijg je bij de Ambulance. Prijs ligt rond de €24.

Hier kun je de ambulance bestellen.

Toet toet Brandweerkazerne

Alarmbelletjes, brandweerkranen en dankzij de magische sensors hoor je allerlei reacties van de auto`s. Kortom: uren speelplezier! Het voordeel is dat je de brandweerkazerne kunt bevestigen aan alle andere speelsets of aan losse wegdelen. De prijs van de kazerne ligt rond de €30. Inclusief 1 autootje.

Toet toet auto politiebureau

Toet toet politiebureau

Als je dan toch aan de bouw van je eigen Toet toet stad begint, mag een politiebureau natuurlijk niet ontbreken. Piet Politie wordt bijgeleverd dus je kunt meteen aan de slag om de boeven op te sporen! Prijs ligt rond de €38.

Hier kun je het politiebureau bestellen.

Vliegveld

Het vliegveld is verkrijgbaar voor een bedrag van om en nabij de €25. Er zijn ook Toet toet vliegtuigjes verkrijgbaar om de totaalbeleving compleet te maken.

Klik hier om het vliegveld te bestellen.

Toet toet garage

Ook degelijke toet toet autootjes hebben onderhoudsbeurten nodig. Hier kun je met je auto door de wasstraat of naar het tankstation. Tim Takelwagen krijg je bij deze set cadeau. De prijs ligt rond de €45.

Klik hier om de garage te bestellen.

Toet toet auto parkeertoren

Toet toet Parkeertoren

Als je door Toet toet autostad rijdt, dan komt er een moment waarop je de auto moet parkeren. Dat kan prima in de parkeertoren. Ook deze set kun je prima verbinden met andere Toet toet sets met behulp van de wegdelen. Voor de parkeertoren betaal je rond de €32.

Treinstation

Elke stad heeft een treinstation. In deze speelset vind je Tineke Trein. Bovendien bevat dit treinstation drie interactieve toetsen waardoor je kleintje kan kennismaken met kleuren en drie verschillende talen. Deze set kost rond de €50.

Toet toet auto stuntpark

Toet toet stuntpark

Ben je een volleerde automobilist dan ben je klaar voor de volgende uitdaging. Welkom in het stuntpark! Met de afstandsbediening kun je Rick Raceauto besturen en kun je hem coole stunts laten doen. Deze set kost rond de €40.

Toet toet super RC racecircuit

Ook op het racecircuit kunnen de toet toet auto`s zich volledig uitleven. Door te racen of door te kijken en aan te moedigen. Rick raceauto doet zijn uiterste best om kampioen van Toet toet stad te worden. Deze set staat zeker op onze wishlist! Prijs ligt rond de €55.

Lees ook: Mijn eerste RC Auto

Afstandsbediening van Rick Raceauto

Toet toet auto

Toet toet ruimtestation

Ook de toet toet auto`s ontdekken graag de ruimte. Met de bijgeleverde Ruben Ruimteschip kunnen de toet toet auto`s voor het eerst wiel op de maan zetten. Verkoopprijs ligt om en nabij de €35.

Overige informatie

De speelsets bevatten verschillende geluiden en melodietjes. Bovendien zitten er sensoren in. Als je hier met de auto`s overheen rijdt, klinken er verschillende reacties en melodietjes.

Onze dreumes beleeft veel plezier aan zijn speelset ( de garage ) en de auto`s. Zodra hij de muziekjes hoort en de lichtjes ziet, begint hij al te dansen en lachen.

De prijzen zoals ik aangegeven heb zijn prijzen die ik op internet gevonden heb. Per winkel kan het uiteraard verschillen. Bovendien zijn er geregeld leuke aanbiedingen voor Toet toet auto`s.

Ben jij bekend met Toet toet auto`s? 

Toet Toet Auto

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *