Too Good To Go Aldi

Too Good To Go Aldi

Geregeld kijk ik in mijn Too Good To Go app of er nieuwe deelnemers zijn. Zo zag ik afgelopen week dat de Aldi ook meedeed. Een snelle blik leerde me dat ze boodschappen pakketten aanbieden en dat maakte me nieuwsgierig. Ik besloot een Too Good To Go Aldi pakket te bestellen.

Too Good To Go Aldi pakketten: Wanneer haal je ze op?

De Too Good To Go pakketten bij de Aldi haal je in de avonduren op, tussen 19 en 20 uur. Tenminste, bij ‘onze’ Aldi. Dit is natuurlijk na het avondeten van de meeste mensen en dat is ook waar dan best wel wat klachten over ontstaan bij mensen die minder bekend zijn met het Too Good To Go concept. ‘Er zitten alleen maar producten in met een houdbaarheidsdatum van vandaag dus ik kan alles weggooien!’ is iets wat vaak geroepen wordt. Maar dat is natuurlijk niet waar. De meeste producten kun je prima na de houdbaarheidsdatum eten of in de vriezer leggen. Ze mogen alleen niet meer verkocht worden in de supermarkt. Een pakket ophalen in de avonduren, na je avondmaaltijd, hoeft dus geen probleem te zijn.

Flink besparen op je boodschappen? Word lid van de Wereld van Mama Club en krijg vele tips, tricks, printables en e-books om te kunnen besparen!

Wat zat er in het pakket?

Het Too Good To Go Aldi pakket is een boodschappenpakket. Je betaald €4,99 en krijgt voor een waarde van ongeveer €14,99 in je pakket. Hierin zit voornamelijk vlees, zuivel, brood en andere dingen met een beperkte houdbaarheidsdatum. Ik bestelde 1 pakket en dit zat er in:

  • 1 heel volkoren brood
  • 1 kilo aardappelen
  • Een literpak yoghurt met vanillesmaak
  • Een kip caesar maaltijdsalade
  • Kip tandoori kant-en-klare maaltijd
  • Een prei
  • 4 hamburgers
  • Een bakje witte druiven
  • Fruitsalade

Alles bij elkaar dus een leuk en gevarieerd boodschappenpakket. Ik heb de volgende dag de hamburgers gemaakt met gebakken aardappelen. In de kelder had ik nog een pot appelmoes staan, daar hadden we meer zin in dan in warme groenten. Mag ook wel eens een keertje. 😉 Daarnaast heb ik een aardappel-prei soep gemaakt met de prei en een paar aardappelen. Het fruit was zo op, als tussendoortje zijnde en de maaltijdsalade heb ik nog diezelfde avond op de bank opgegeten. De Kip Tandoori is de vriezer in gegaan en het brood was prima voor de volgende dag. Wij waren blij met ons pakket!

Heb je ook al gezien dat de Aldi meedoet met Too Good To Go?
Lees ook: Hoe werkt de Too Good To Go app

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *