Vakantielanden bucketlist

Geloof het of niet maar ik heb een vakantielanden bucketlist! Er zijn zoveel mooie en bijzondere landen te vinden op de wereld maar er zijn er een aantal die er echt uitspringen voor mij en die ik ooit nog een keer wil bezoeken. Met of zonder kinderen, dat maakt niet uit. Deze landen willen we ooit nog eens bezoeken. In willekeurige volgorde. šŸ˜‰

Inhoudsopgave

Malediven

De Malediven staan al een aantal jaar op mijn bucketlist. Ik heb het ooit eens in een reisprogramma op tv voorbij zien komen en was direct verkocht. Iets te duur voor onze huwelijksreis maar wie weet kan ik hier ooit nog eens een keertje naar toe. Dan zou ik graag in zo`n huisje op palen in de zee logeren. Zie je het al voor je?

Denemarken/Zweden

Om de 1 of andere reden trekken deze landen mij heel erg. Wellicht ook omdat het niet helemaal het andere eind van de wereld is maar omdat het gewoon per auto te doen is vanuit Nederland. Het leukste lijkt me nog om met een camper deze landen te ontdekken. Overal een paar dagen verblijven en dan weer verder gaan.

Ijsland

Niet het meest voor de hand liggende land, maar Ijsland staat ook op mijn vakantielanden bucketlist. En ook hier lijkt het me leuk om het land echt te ontdekken. Dus van plek naar plek reizen en niet op 1 vaste plek blijven voor een aantal weken.

Amerika

The American Dream. Ik zou erg graag een keer naar Florida willen gaan. Miami bekijken, Disneyland bezoeken. Het Kennedy Space Center in het echt zien. Het lijkt me echt fantastisch. En niet alleen Florida. Ook andere plekken in Amerika trekken me. Washington, New York, Los Angeles. Er zijn tal van prachtige plekken om te bezoeken.

Canada

Wat ook hoog op ons lijstje staat is een rondreis door Canada. Mijn tante ging vroeger geregeld naar Canada en kwam terug met fantastische verhalen. Ze heeft er destijds zelfs foto`s gemaakt, speciaal voor mij omdat ik een spreekbeurt over Canada besloot te houden. Waar we echt graag naar toe zouden gaan, zijn de Canadian Rockies.

Portugal

Ook weer zo`n land wat ‘binnen handbereik’ ligt. Het lijkt me echt fantastisch om hier eens naar toe te gaan. Jaren geleden hebben we er echt serieus over nagedacht maar helaas kwam het er niet van. Toch wil ik hier een keer met de kinderen op vakantie gaan.

Welk land staat nog op jouw vakantielanden bucketlist?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Vakantielanden bucketlist

  1. Bovenstaande landen staan ook zeker op mijn lijst, Portugal en Denemarken al geweest maar zou ik zo naar terug willen. Ook zou ik wel een keer naar Australiƫ en CuraƧao willen gaan.

    1. Australiƫ lijkt me ook erg tof. Ik denk wel dat je daar echt een lange, aaneengesloten periode naar toe moet gaan en echt moet rondreizen om veel van het land te kunnen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *