Wat voor mij belangrijk is aan een mobiele telefoon

Telefoons zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Zo`n 20 jaar geleden had ik dit nooit durven denken. Ik vond mobiele telefoons maar raar, echt zo`n hype die vast en zeker over een paar jaar ging verdwijnen. Niks was minder waar, daar ben ik inmiddels wel achter. Iedereen heeft tegenwoordig een telefoon en je kunt er ook veel meer mee dan alleen maar bellen. En dat is eigenlijk best handig voor zo`n chaotisch typje zoals ik.

Inhoudsopgave

Compleet

Telefoons zijn tegenwoordig hartstikke compleet. Vroeger kon je er alleen maar mee bellen en een smsje versturen. Tegenwoordig zijn ze zo compleet, je hebt geen papieren agenda meer nodig. Ik vergeet eigenlijk altijd wel iets, behalve mijn telefoon. Daar zit ik nog net niet aan vastgeplakt. En daarmee heb ik dus meteen mijn agenda, fototoestel en filmcamera ook bij me. Ideaal! Zeker nu ik gestart ben met de Mijn week in foto`s reeks heb ik mijn telefoon nog vaker in het gebruik.

Het fijne van de huidige telefoons is dat je allerlei verschillende apps kunt downloaden en daardoor alle ( voor jou ) belangrijke dingen bij de hand hebt. Ik doe veel met social media en ik ben gek op Pinterest dus die apps gebruik ik dagelijks. Verder heb ik een paar spelletjes erop staan. Ik kan zeggen dat die voor de kinderen zijn maar dan zou ik liegen. 😉

Samsung Galaxy S9

Iedereen heeft natuurlijk eisen aan een telefoon. Voor ons is het eigenlijk vrij simpel. We zijn echte Samsung fans en hebben er beiden eentje. Ook in het verleden hebben we beiden Samsungs gehad en ze zijn altijd ontzettend goed bevallen. We hebben er nog een heel deel bewaard. Aan de ene kant omdat dochterlief er graag mee speelt, aan de andere kant is het altijd handig een reserve-telefoon achter de hand te hebben. Ik heb momenteel de Samsung Galaxy A3 en manlief de Samsung Galaxy S8 en ook deze bevallen weer prima. Nu de Samsung Galaxy S9 uit is, is mijn man al helemaal enthousiast.

Hij vertelt me graag alles over de nieuwe Samsung Galaxy S9 en op welke gebieden deze verbeterd is tegenover de S8. Wat bij mij vooral blijft hangen zijn de woorden over de verbeterde camera. Die heeft schijnbaar een flinke upgrade gekregen.

Een goede camera is een must

Die camera is voor mij toch echt wel een belangrijk ding op een telefoon. Ik maak echt dagelijks foto`s en ben gek op het maken van filmpjes van de kinderen. Ik vind dat zo belangrijk voor later. Een goede camera is dan ook echt een must voor mij. Nu de kinderen iets ouder worden vinden ze het zelf ook erg leuk om bezig te zijn met het maken van filmpjes en foto`s. Met de S9 kun je nu bijvoorbeeld super slowmotion filmpjes maken. Ik weet zeker dat mijn oudste dat het tofste van alles zou vinden.

Het leuke is dat ik tegenwoordig ook advies krijg van de kinderen om een telefoon te ‘pimpen’ Allerlei hoesjes passeren de revue. Maar ook een socket van Enzo Knol mag blijkbaar niet ontbreken. Ik moest even googlen wat een socket überhaupt was. Stiekem. Ik laat me natuurlijk niet kennen. 😉

Wat is voor jou het meest belangrijke aan een telefoon?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *