Weekendje weg

Daelyn mocht voor haar communie zelf beslissen wat ze graag wilde doen. Wilde ze een groot feest voor al haar gasten? Of een kleiner feestje en een weekendje weg. Ze koos voor het weekendje weg. En ik wist al waar de reis naar toe zou gaan…

Inhoudsopgave

Center Parcs Meerdal

Al drie jaar op rij zijn we namelijk rond deze periode in Center Parcs Meerdal geweest. Twee jaar geleden voor het eerst, toen ik werd uitgenodigd om voor de blog van Linda een review te komen schrijven over de nieuwe ponyvakanties die er werden gehouden. Dat weekend was zo goed bevallen dat we besloten vorig jaar een midweek te gaan in de meivakantie.

Toen Daelyn dus mocht kiezen wat ze wilde, zei ze dus ook direct met een glimlach op haar gezicht dat ze op ponyvakantie wilde gaan. Prima, zo geregeld. Ik heb haar wel verteld dat ze waarschijnlijk een andere pony zou krijgen dit jaar omdat vorig jaar al werd aangegeven dat ze eigenlijk te groot was voor haar lieve Scotty.

Black Beauty

De pony die we dit jaar kregen was iets groter en had de naam Black Beauty. Scotty was er nog steeds en kreeg wel een dikke knuffel van Daelyn. Het ponyprogramma is niks veranderd, dus we zagen ons dametje vrijwel niet vorig weekend. Ze had het veel te druk met het verzorgen en pimpen van Black Beauty. En als ‘Blacky’ ( zoals ze haar pony liefkozend noemde ) niet keek, ging ze knuffelen met Pinky-Pie. Een iets groter paard waar ze van de leiding ook even op mocht gaan zitten.

Ondertussen ging Damiën ook een beetje zijn eigen weg. We hadden zijn fiets meegenomen en daar maakte hij lekker gebruik van om op deze manier het park te ontdekken. Ook kon hij alleen het zwembad in en maakte hij snel vrienden. Ook hij genoot met volle teugen dus.

Gewoon genieten

En ook wij deden lekker ons ding met de kleine man. Een uurtje naar het zwembad, een wandelingetje over het park, even spelen in het speelgedeelte en ga zo maar door. Hij vond het fantastisch. Hij heeft zelfs een kort ritje op Black Beauty gemaakt met Daelyn.

Het weer was fantastisch en zo kwam het dat de kinderen tijdens de avondwandeling op het strandje besloten te spelen in het water. Dat zorgde weer voor fantastisch mooie foto`s met de ondergaande zon. Ja, het was een goed idee van Daelyn om een weekendje samen weg te gaan. We hebben op en top genoten.

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *