Weleda Wilde Rozenolie

Weleda Wilde Rozenolie

Rozen schijnen bij me te passen. Ik heb ooit eens een bachbloesem therapie sessie gehad en daar kwam uit dat de roos mijn bloem was. Ik weet nog dat die dame toen een creme voor me maakte met rozengeur. Heerlijk vond ik dat. En eigenlijk zonde om te gebruiken, want op was op. Een tijdje terug kreeg ik een setje met allerlei Weleda producten. Ik hou van de producten van Weleda. Ze ruiken echt heerlijk. In het pakket zat onder andere deze Weleda wilde rozenolie.

Het is een klein flesje, 10 ml zit er in. Waar hij precies voor bedoeld is weet ik niet. Wat doe je met deze olie? Masseren, toch? Dan proberen we dat maar. Op de verpakking staat dat de Weleda Wilde Rozenolie geen synthetische conserverings-, geur- en kleurstoffen bevat. Ook zou na gebruik van deze olie de huid zacht en soepel moeten aanvoelen en werkt de verfijnde olie rustgevend en harmoniserend. Lijkt me dat ik deze olie dan het beste voor het slapen gaan kan gebruiken.

Lees ook: Cadeautips voor vrouwen

Olie voor je huid

Als ik het dopje er vanaf draai komt de rozengeur me al tegemoet. O, hij ruikt echt super! Niet overdreven sterk zodat je er hoofdpijn van krijgt. Gewoon een heerlijke, subtiele rozengeur. Ik wil hem uiteraard meteen uitproberen en giet wat olie in mijn handpalm. Hij drijft niet meteen uit mijn handen, maar blijft netjes in mijn handpalm liggen. De olie smeert prima uit, trekt een tikkeltje in de huid en laat geen vettig laagje achter. Ook op de huid laat hij een subtiele rozengeur achter.

Mijn huid voelt inderdaad zacht aan en de geur vind ik prettig en ontspannend. Ik vind het een fijn product, zeker een olie welke ik vaker wil gaan gebruiken.

Ben jij bekend met de producten van Weleda? En heb jij ook wel eens deze Weleda Wilde rozenolie gebruikt? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *