Verjaardagscadeau vrouw

Mensen vinden het vaak lastig om een verjaardagscadeau voor een vrouw te vinden. Want wat geef je een vrouw die alles heeft? Het is zo eenvoudig nog niet, blijkbaar. Je kunt haar natuurlijk zelf vragen wat ze graag zou willen hebben, dat is het meest voor de hand liggend. Mocht je toch nog inspiratie nodig hebben dan deel ik graag een aantal tips met je.

Inhoudsopgave

Een lekker geurtje in huis

Persoonlijk ben ik gek op kaarsjes met een geurtje, maar ook op waxmelts. Je hebt een brander nodig, een waxinelichtje en een waxmelt. Het waxinelichtje steek je in de brander aan, de waxmelt leg je bovenop en door de hitte smelt deze. Daardoor komt een heerlijke geur vrij. Inmiddels zijn er vele verschillende soorten en geuren waxmelts dus er zit altijd wel iets van je gading bij. Meer informatie over waxmelts en branders vind je hier.

Een plant

Een bosje bloemen is natuurlijk erg leuk maar het nadeel hiervan is dat het ook na een weekje weggegooid gaat worden. En dat terwijl zo`n bos bloemen je toch best wel wat geld kost. Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor een vrouw en weet je of ze van planten houdt? Dan zou ik zeker voor een plant gaan in plaats van een bosje bloemen. Hier heb je namelijk veel langer plezier van. Meer informatie over verschillende soorten planten vind je hier.

Iets creatiefs

Is ze gek op knutselen? Denk dan eens in de creatieve hoek. Een leuke workshop of een leuk pakket waarmee ze thuis aan de slag kan. Wellicht heeft ze een hobby zoals diamond painting, kleuren voor volwassenen of wellicht borduren?

Een persoonlijk cadeau

Kinderen vinden het ook leuk om een cadeau aan hun moeder te geven. Of wellicht kun je zelf een cadeau uit naam van de kinderen geven als deze nog te jong zijn. Geeft de moeder borstvoeding, dan is een moedermelk sieraad een erg bijzonder en persoonlijk cadeau. Ook zijn er vele mooie kettingen of armbanden te koop waar namen in gegraveerd kunnen worden. Ook dit is een erg persoonlijk cadeautje.

Een verzorgend cadeau

Er zijn leuke giftsets verkrijgbaar van verschillende merken met daarin oliën, douchegels of bijvoorbeeld een bodylotion. Zeker als je weet waar de voorkeur naar uitgaat is dit een leuk cadeau om te geven. Denk aan merken zoals Weleda of bijvoorbeeld Dove.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *