Kleuren voor volwassenen, gratis kleurplaten

Kleuren voor volwassenen, gratis kleurplaten. Al een behoorlijke tijd is het kleuren voor volwassenen helemaal hip. Natuurlijk heeft het in het begin zijn topdagen gehad, maar als ik naar de winkels ga zie ik toch regelmatig de kleurboeken nog in de schappen liggen. Zo`n korte hype was het dus ook weer niet. Ook via mijn verschillende social media kanalen zie ik volwassenen regelmatig mooie, ingekleurde tekeningen delen. Mij teveel gepriegel, daar heb ik het geduld niet voor. šŸ˜‰ Voor degenen die op zoek zijn naar slechts 1 kleurplaatje om het eens te proberen of juist naar gratis kleurplaten om uit te printen heb ik een lijstje gemaakt.

Inhoudsopgave

Gratis online kleurplaten

Met een beetje surfen kun je online best wat leuke sites vinden waar je gratis kleurplaten voor volwassenen kunt downloaden om ze vervolgens uit te printen.

  • Op de website van Eliza Jo vind je verschillende leuke e-books voor verjaardagen en feestdagen, maar ook een kopje Gratis Printables waar je onder andere leuke kleurplaten gratis kunt downloaden. (Zoals een kleurplaat Kerstbal)
  • Op de site van kleurplaten en zo kun je verschillende categorieĆ«n terugvinden waaronder de categorie ’tieners en volwassenen’. En ook in deze categorie zijn verschillende onderwerpen te vinden. Van Harry Potter tot Alice in Wonderland en van Mandala`s tot zeilschepen. Er is voor ieder wat wils. (Klik hier om naar de website van Kleurplaten en Zo te gaan)
  • Hier kun je een pdf bestandje downloaden met 10 gratis kleurplaten.
  • En ben je echt van de Mandala`s? Dan zit je op deze site goed!
  • Ben je op zoek naar een leuke printable? Ik heb hier een leuke voor je gemaakt met hartjes.

Ben je op zoek naar een leuke manier van kleuren? Lees dan eens dit artikel over Blopens. Dit zijn stiften waar je in moet blazen om te kunnen kleuren. Hierdoor krijg je een aparte look dan met gewoon kleuren.

En wist je dat je op YouTube heel wat leuke filmpjes kunt vinden waarin bepaalde kleurtechnieken worden uitgelegd? Zie het filmpje hieronder.

Kleuren voor volwassenen

Natuurlijk kun je ook gewoon kleurboeken kopen. Voor zover ik weet heeft de action er regelmatig liggen voor niet al te veel geld. Ook andere budgetwinkels zoals Big Bazaar en Prijzenmepper zullen ze geregeld in hun assortiment hebben. Online kun je ze natuurlijk ook vinden in vele verschillende soorten en maten.

  • Mindful kleuren voor volwassenen (Klik)
  • Mandala`s kleuren (Klik)
  • Dieren kleuren (Klik)

Nog meer creativiteit

Kun je geen genoeg krijgen van creatief bezig zijn? Probeer dan eens te borduren of een diamond painting te maken. Ook dit zijn erg leuke hobby`s voor volwassenen.

Beleef jij veel plezier aan kleuren voor volwassenen? Of is het niks voor jou?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Kleuren voor volwassenen, gratis kleurplaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *