Who`s that girl

Daelyn is een echt meisje. Ze is gek op make-up, glitters, roze, nagellak en ga zo maar door. Ze kan zich uren vermaken op haar kamertje met al deze spulletjes. Ze weet dat ze geen make-up op mag naar school omdat we haar daar nog te jong voor vinden. Ze is pas 9. Maar een nagellakje en lipgloss is geen probleem. Thuis kan ze zich dan uitleven met de rest. Waar ze in het begin nog met blauwe oogschaduw en knalrode lippen naar beneden kwam, heeft ze nu de meer ‘natural’ look ontdekt die meer bij haar past. Onlangs kreeg ze een interessant cadeau: De Who`s that girl Beautybox.

Inhoudsopgave

Who`s that girl make-up

In de lijn van Who`s that Girl zijn verschillende artikelen verkrijgbaar. Glitter Roots om je haren het Wow-effect te geven, Mood Lips om je lippen te laten shinen en ook nog Nail Polish, Beauty Tattoos en Selfie Masks. Voor de meiden die geen genoeg kunnen krijgen van Who`s that Girl en ook nog eens gek zijn op verrassingen is er de Who`s that Girl Beautybox. In deze box zitten maar liefst 21 verrassingen die je kunt unboxen.

Who`s that Girl Beautybox

We kregen de Beautybox thuis gestuurd en aangezien het net voor pakjesavond was, leek het me leuk om deze in te pakken voor Daelyn. Ze was verrast toen ze haar cadeau opende. “Wat tof!” gilde ze. Maar toen ze iets verder keek, hoorde ik een teleurgestelde kreet. Ik vroeg wat er was. “Het is een adventkalender. Nou moet ik heel lang wachten voor ik alles kan open maken!” Verbaasd keek ik naar de Beautybox voor haar neus. Er waren 21 vakjes die ze kon openen. “Nee, het zijn gewoon 21 cadeautjes die je mag openen. Het is geen adventkalender.” zei ik. Ze begon te stralen. “Dus alles mag NU open?” Ik knikte en dat was voor haar het startsein om aan te vallen.

Beautybox review

De doos is van hard karton. Hij ziet er mooi uit, glimmend en met leuke plaatjes. Echt iets voor meisjes. De vakjes zijn van verschillende grootte en genummerd. Je kunt ze dus 1 voor 1 openen en zien wat er in zit.

Daelyn had de vakjes zo open, maar met de spulletjes eruit halen had ze wat meer moeite. Deze zaten goed vast. Uiteindelijk lukt het wel, maar als je een kindje hebt met iets minder geduld dan kan het wel voor wat ergernis zorgen.

Lees ook: Num Noms Nail Polish maker

De spulletjes die erin zitten zijn leuk en handig mee te nemen. Denk aan een lipgloss die je aan je sleutelhanger kunt hangen. Ook zit er een mooi, glimmend tasje in waar je al je spulletjes in kunt bewaren. Verder vind je een kammetje, spiegeltje, armbandjes, bruisballen, tattoo`s, haarkrijt en nog veel meer leuke producten voor meisjes. ( en hun mama`s 😉 )

who`s that girl

Who`s that girl Nail polish

Ook kreeg Daelyn nog een kleiner pakje toegestuurd. In dit pakje zit een doorzichtige nagellak en een potje met glitters. De bedoeling is dat je de nagellak op de nagels doet en dan dipt in het potje met glitters. De overtollige glitters veeg je weg met het kwastje. Hier kon ze prima zelf mee aan de slag, zonder hulp van mij.

Kende jij deze nieuwe Who`s that Girl lijn al?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *