Wil de Krokodil

Wil-de-krokodil

Onze jongste werd in oktober 6 jaar en begint net zo`n liefde voor films te ontwikkelen als de rest van het gezin. Regelmatig zetten we lekkere hapjes op tafel en zoeken we een leuk film uit voor de movienight. Hij kan prima een tijd stil zitten en volgt echt een film. De bioscoop heeft hij al eens bezocht en dat maakte grote indruk op hem. Nu er een nieuwe familiefilm in de bioscoop draait, genaamd Wil de Krokodil, werd het tijd om weer eens met ons vijven op pad te gaan.

Waar gaat Wil de Krokodil over?

Wil de Krokodil gaat over een krokodil die op zolder woont bij de familie Primm. Hij is daar een paar jaar eerder terecht gekomen dankzij zijn toenmalige baas meneer Valenti.(Javier Bardem) Deze showman in hart en nieren probeert het te maken op het podium en wil graag een echte ster worden. Iets wat niet echt lukt. Hij vond Wil in een reptielenwinkel toen Wil net geboren was en kwam erachter dat deze bijzondere krokodil fantastisch kon zingen. Hier zou hij zeker zijn geld mee kunnen verdienen!

Helaas heeft Wil plankenkoorts en dus komt er van dat geld verdienen niks terecht. Meneer Valenti moet hem dus tijdelijk achter laten om alleen op pad te gaan. Die paar weken worden uiteindelijk anderhalf jaar en dus werd het huis verhuurd. Als Josh met zijn ouders in het huis komen wonen, ontdekken ze Wil. Wil lijkt gevaarlijk maar verovert de harten van iedereen in het gezin. Als meneer Valenti weer komt opdagen lopen de dingen helaas anders dan gehoopt en wordt Wil weggehaald bij zijn gezin…

Wat vonden wij van de film?

Het is een heerlijke film om met het hele gezin te kijken. Wij, als ouders zijnde, vonden hem erg leuk maar ook de kinderen in verschillende leeftijden (16, 13 en 6) vonden het een leuke film. Wil de Krokodil heeft een vriendelijke uitstraling en is daardoor ook zeker geschikt om met jonge kinderen te bekijken.

De muziek in de film werkt aanstekelijk. We zaten echt een beetje mee te swingen op onze stoelen. Uiteindelijk loopt de film natuurlijk hartstikke goed af en gingen we met een fijn gevoel terug naar huis. De film is te bekijken in de Nederlandse en Engelse versie. De Engelse liedjes worden gezongen door niemand minder dan Shawn Mendes.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *