Movienight! Welke films kun je kijken?

Met de kinderen vind ik het heerlijk om een movienight te houden. We zoeken een lekkere film uit, zetten lekkere dingetjes op tafel en installeren ons op de bank. Soms gaan Daelyn en ik ook nog voor een lekker maskertje en lakken we ons nagels. Puur genieten dus. Maar welke films kun je kijken tijden movienight? Ik geef je enkele suggesties.

Inhoudsopgave

Netflix

De grootste streamingsdienst ter wereld volgens mij. Netflix. Eerst moest ik niet denken aan een Netflix-abonnement, tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit ons huishouden. Zo kun je de leukste films en series kijken. Ik maak een rijtje voor je van artikelen die ik eerder schreef:

Qua films kijk ik wekelijks in het lijstje van films die nog moeten komen. Daar kun je kijken wat de komende 2 a 3 weken uit gaat komen en zo kun je een melding instellen. Als deze films eenmaal beschikbaar zijn, komen ze in je eigen lijst te staan. Ideaal!

Disney films

Sinds een jaartje hebben we Disney plus. Nu ben ik echt gek op Disney films en het leuke van Disney plus is dat er veel beschikbaar is. Van de oude tekenfilms zoals Dumbo en Sneeuwwitje tot de nieuwste life action films die net uit de bioscoop zijn. De kinderen vinden vooral de nieuwere tekenfilms leuk (denk aan Frozen of Vaiana) en Damiën en Dave zijn vooral gecharmeerd van de Marvel films. Zo is er voor iedereen iets leuks te zien.

Movienight filmtips

Op mijn website deel ik geregeld reviews (of overzichten) van films die ik heb gezien. In de bioscoop, op tv of via een streamingsdienst. Wellicht staat er voor jou ook iets leuks tussen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *