Kerstfilms op Netflix

Nu de kerst in aantocht is kun je op tv ook weer kijken naar mooie kerstfilms. En ja, ik heb er stiekem al eentje gekeken. Ik deel vandaag een aantal kerstfilms op Netflix met je zodat je straks, als het iets kouder is, lekker op de bank kunt gaan liggen met een dekentje over je heen en een lekkere kop warme thee in je handen.

Inhoudsopgave

The Holiday Calender

Iedereen kent de adventskalender wel. Je maakt vanaf 1 december elke dag een vakje open en krijgt dan iets leuks of lekkers. Maar wat als je nu een speciale antieke kalender krijgt die de toekomst lijkt te kunnen voorspellen? Dat gebeurt in deze film.

The Spirit of Christmas

Een heerlijke film vind ik dit! Advocate Kate gaat naar een afgelegen dorpje om een oud hotel te verkopen. Helaas is de geest van het hotel hier niet blij mee. Kate gaat op onderzoek uit. Wie is deze geest? En wat is er met hem gebeurt? Ook in deze film kun je de nodige kerstmagie en romantiek verwachten.

How the Grinch stole Christmas

Deze moet je echt samen met de kinderen gezien hebben. Het is een heerlijke film die een mooie boodschap met zich meebrengt. De Grinch wil Kerst verpesten voor de Who`s maar dat laat Cindy-Lou niet gebeuren. Zij bekijkt waarom de Grinch zo verbitterd is geraakt en doet er alles aan om dat te veranderen.

The Princess Switch

In dit verhaal lijken twee dames enorm veel op elkaar qua uiterlijk. 1 van die dames is een prinses die graag het normale alledaagse leven wil ervaren. Ze besluiten elkaars leven over te nemen zodat ze beiden kunnen krijgen wat ze willen. In 2020 kwam The Princess Switch Switched again uit.

A Christmas Prince

Kerst draait blijkbaar om adel. In deze film gaat het namelijk ook om een prins en een gewone jongedame. Het is wel echt een hele leuke film. Aan het einde krijgen de prins en zijn journaliste verkering met elkaar.

In het vervolg op deze film (A Christmas Prince: The Royal Wedding) kun je zien hoe het gaat met de voorbereidingen van hun bruiloft. Ook kwam er een deel 3 uit. In deze film krijgen de (inmiddels) koning en koningin een baby.

The Christmas Chronicles

Deze mag niet ontbreken in het lijstje kerstfilms op Netflix. The Christmas Chronicles is erg leuk om met de kinderen te kijken. In deel 1 verongelukt de slee van de Kerstman dankzij 2 kinderen. Samen moeten ze ervoor zorgen dat kerst niet ten onder gaat. Leuk detail: de kerstman wordt gespeeld door Kurt Russel. Zijn vrouw Goldie Hawn heeft een minuscuul rolletje als Mrs Claus.

In 2020 is deel 2 van The Christmas Chronicles beschikbaar gekomen op Netflix. Dit keer speelt de film zich grotendeels af in het betoverende kerstdorp zelf en heeft Goldie Hawn een grotere rol als Mrs Claus.

Polar Express

Een leuke film waarbij een jongetje in een trein stapt en een bijzondere reis meemaakt. Met Tom Hanks als geanimeerde hoofdpersoon.

Meer Netflix?

Eerder deelde ik al de favoriete peuterseries op Netflix van Landon en vertelde ik je welke Netflix-series ik zelf gekeken heb en wat ik daar van vond.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *