Dvd van Dylan Haegens

Dat de kinderen echte YouTube fanaten zijn hoef ik je denk ik niet meer te vertellen. Grote namen passeren wekelijks de revue. Zo ook Dylan Haegens. En ik moet eerlijk bekennen dat ik veel van zijn video`s ook echt leuk in elkaar gezet vindt. Afgelopen zomer kwam zijn bioscoopfilm uit en deze werd goed bezocht. Ook wij keken hem uiteraard. Nu heb ik een leuke winactie voor je. Je kunt de dvd van Dylan Haegens namelijk winnen!

Dylan Haegens film

In augustus gingen wij dus met de kinderen naar de bioscoop om met eigen ogen te zien wat voor film Dylan in elkaar gedraaid had. Zou hij het op het witte doek net zo goed doen als op zijn YouTube kanaal?

Mijn kinderen konden in elk geval niet wachten om in de bioscoopstoelen plaats te nemen. De verwachtingen waren hoog. Ook voor mij. Je zou niet verwachten dat een volwassene wekelijks naar Dylan kijkt, maar ik heb echt respect voor hem en zijn team. Ze weten leerzame video`s op een leuke manier neer te zetten. Ze weten hoe ze hun publiek mee moeten krijgen en ze doen het gewoon hartstikke goed.

De film viel mij in de eerste tien minuten een beetje tegen maar dat werd daarna ruimschoots goed gemaakt. Vele YouTube sterren passeren de revue en dat vonden de kinderen erg leuk. Een uitgebreide review van de film lees je hier.

Win: Dylan Haegens film

Ik mocht een dvd ontvangen om weg te geven aan 1 van mijn lezers. Het is vlak voor kerst dus het zou wel zo leuk zijn om deze dvd nog onder de boom te kunnen leggen. Het is daarom maar een korte winactie. Aanstaande donderdagavond 20 december om 00.00 uur sluit deze winactie. De winnaar krijgt van mij op vrijdag een mailtje. Doe dus mee met een geldig emailadres en hou je mailbox ( ook je spam! ) in de gaten.

Meedoen is heel simpel: Laat hieronder ( of op Facebook ) in de reacties weten dat je graag meedoet en met wie jij de dvd gaat kijken. Het delen van deze winactie wordt gewaardeerd maar is niet verplicht.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

Succes!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

5 thoughts on “Dvd van Dylan Haegens

  1. Heej Laura,

    Ik wil graag deze film winnen omdat ik de grootste fan van hem ben. De film heb ik al 2x gezien en wil hem nog veel vaker kijken.

    Groetjes Youri

  2. Ohh dat lijkt mij een erg leuk cadeautje voor onder onze Kerstboom! Ik zou hem graag willen kijken met mijn dochter en doe daarom dan ook graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *