Yespers Smoothiespreads

Soms kom je producten tegen die absoluut de moeite waard zijn. Zeker in deze tijd waar veel voedsel gemaakt is met toevoeging van kleur-geur-en smaakstoffen vallen 100% natuurlijke producten me altijd op. Zo ook de Yespers Smoothiespreads.

Inhoudsopgave

Wie is Yesper?

Yesper is geboren en getogen op een boerderij en daar zie je waar het fruit en de groenten vandaan komen. Ik heb dat ook altijd belangrijk gevonden. We hebben weliswaar geen boerderij, maar wel altijd een moestuintje gehad. Ik wil graag dat de kinderen leren dat groenten en fruit niet in zakjes bij de supermarkt groeien. En dat weten ze inmiddels. In de zomer lopen ze gerust naar buiten om een wortel uit de tuin te trekken, even schoon te vegen en zo op te eten. Heerlijk!

Yespers Smoothiespreads

Wat zijn smoothiespreads?

Smoothiespreads zijn gemaakt van verschillende soorten groenten en fruit en zijn makkelijk smeerbaar. Zo kun je ze gebruiken op brood, pannenkoeken, maar bijvoorbeeld ook in de yoghurt. En eerlijk is eerlijk op een doodgewoon toastje voor de tv doen ze het ook hartstikke goed. Een gezond alternatief voor die zak chips.

Lees ook: Verspilling is verrukkelijk

Welke smaken zijn er?

Op dit moment zijn er 3 smaken verkrijgbaar en daar zit voor iedereen wel wat wils bij, schat ik zo in. Wat dacht je van mango-ananas, bessen-aardbei of appel-framboos? Ik hou meer van de zomerse smaken van mango-ananas, terwijl de kinderen eerder grijpen naar bessen-aardbei. Hun reactie na de eerste keer proeven? “Meer, meer, meer!” Zo lekker vonden ze het.

Yespers1

Mama`s testpanel

Waar zijn smoothiespreads te koop?

Ze liggen ( helaas ) nog niet in elke supermarkt, maar de meest bekende en landelijke is toch wel de Jumbo ( in het vegetarisch koelvak ) Ook zijn ze online te bestellen. Wij kregen 3 potjes geleverd in een hartstikke leuk koeltasje ( en ja, het werd echt koel geleverd ) Daelyn vond het tasje zo leuk dat ze het meteen wilde gebruiken voor haar eigen spulletjes.

Wil je meer informatie over de smoothiespreads, verkooppunten of online bestellen? Kijk dan op de website van Yespers. (klik)

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *