Ziaja Acaï Berry

Een hele tijd geleden heb ik al eens producten van Ziaja mogen ontvangen ter review. Ik was destijds erg tevreden over hun producten. In 2018 hebben ze een nieuwe lijn mogen toevoegen aan hun assortiment. De Ziaja Acaï Berry lijn omvat verschillende producten waarvan ik er een aantal opgestuurd heb gekregen.

Inhoudsopgave

Shower Soap

De vochtinbrengende douchegel met balsem is verkrijgbaar in een fles van 300 ml voor een bedrag van €3,99. Je kunt de douchegel gebruiken onder de douche, maar ook als badschuim in bad.

Ik hou van de geur van acaï berry. De badkamer vult zich vrij snel met deze heerlijke geur. Ook dochterlief heeft de fles snel gevonden en gebruikt hem iedere keer als ze onder de douche gaat. 😉

Body Mousse

Deze satin body mousse is verkrijgbaar in een pot van 200 ml voor een bedrag van €5,59. Zodra ik de pot open ruik ik een heerlijke geur. Ik besluit hem direct te proberen. Het valt me op dat je maar vrij weinig nodig hebt van deze body mousse. Hij trekt vrij snel in en ruikt ook op de huid erg lekker. Hij voelt niet vet of zwaar en dat bevalt me goed.

Gezichtstoner

De gezichtstoner is verkrijgbaar in een fles van 200 ml voor een bedrag van €4,69. Deze toner bevat ook hyaluronzuur. De toner heeft ook weer die lekkere geur, maar niet overdreven. Ik gebruik hem in de ochtend en in de avond. Ik heb bijna nooit make-up op maar het valt me op dat er toch veel vuiligheid op mijn huid zit.

Gevoelige huid

Ik ben erg gevoelig voor beauty-producten en make-up. Ik krijg vrijwel direct last van mijn ogen als er ergens veel parfum in zit. Bij deze producten heb ik dat niet en dat terwijl de toner toch dicht in de buurt van de ogen gebruikt wordt.

Ik heb deze producten ter review ontvangen

 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *