5 leuke binnenspeeltuinen in Flevoland

In de winter kun je niet zo makkelijk met de kinderen naar een speeltuin toe. Maar ook in de zomer, als je een regenachtige dag hebt, is het fijn om te weten waar je terecht kunt met slecht weer. Op onze site kun je verschillende artikelen met speeltuinen per provincie terug vinden. Zo kon je eerder al lezen over binnenspeeltuinen in Groningen en binnenspeeltuinen in Friesland. Vandaag zetten we 5 leuke binnenspeeltuinen in Flevoland voor je op een rijtje.

Inhoudsopgave

Ballorig

Ballorig kun je eigenlijk in elke provincie wel vinden. Zo ook in Flevoland. In Almere-Haven vind je deze toffe indoor speeltuin waar je naar hartenlust kunt klimmen en klauteren. Ze zijn dagelijks open ( muv bepaalde feestdagen uiteraard ) en je betaalt €7 entree per persoon. (Klik hier om naar de website te gaan)

Bounz

In Almere is Bounz te vinden: een gigantische hal vol trampolines! Je hebt hier verschillende mogelijkheden. Zo kun je een uurtje vrij gaan springen, maar je kunt er ook voor kiezen om les te volgen en bijvoorbeeld coole tricks te leren. Voor een uurtje vrij springen betaal je door de week €6,50 en in het weekend €7,50. Woon je in de buurt? Overweeg dan eens om een strippenkaart te kopen voor €30. Je mag dan 6 keer in 3 maanden tijd komen.

In onderstaand filmpje kun je enkele toffe tricks zien.

Binnenspeeltuinen in Flevoland: Kids Eiland

Bij Kids Eiland in Almere kun je lekker je gang gaan. Voor €7,50 entree ( 3-12 jaar ) heb je een dag vol speelplezier. Als ik de foto`s bekijk dan ziet het er leuk en overzichtelijk uit. Een grote apenkooi, trampolines, glijbanen en iets wat lijkt op een groot luchtkussen. (Klik hier om naar de website te gaan)

Kids Playground

Alweer in Almere: Kids Playground. Een grote overdekte speeltuin voor verschillende leeftijden. Voor de allerkleinsten is er namelijk een apart gedeelte. Voor €7 kun je de hele dag spelen, klimmen en klauteren. Volwassenen betalen €1,80 entree maar krijgen daar ook een kopje koffie of thee bij. (Klik hier om naar de website te gaan)

Binnenspeeltuinen in Flevoland: Avontura

Bij Avontura in Dronten kunnen kinderen zich ook prima uitleven. Er zijn verschillende speelpleinen aanwezig, waaronder ook een speelplein voor peuters. Ze zijn normaal gesproken geopend van woensdag tot en met zondag, in vakanties zijn er echter afwijkende tijden/dagen. Kinderen vanaf 1 jaar betalen €7,50 entree. Volwassenen zijn gratis. (Klik hier om naar de website te gaan)

Ken jij nog binnenspeeltuinen in Flevoland?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *