Binnenspeeltuinen Groningen

Eerder deelden we al leuke binnenspeeltuinen in onder andere de provincies Utrecht, Limburg en Brabant. In dit artikel is Groningen aan de beurt. Ook hier ben je goed op je plek als je op regenachtige ( of juist hele warme ) dagen binnen wil spelen met de kinderen. Vandaag lees je over 3 leuke binnenspeeltuinen in Groningen.

Inhoudsopgave

De Leeuwenborg

De Leeuwenborg ligt in Nieuw Schiemda. Kinderen van 1 en 2 jaar betalen €4,25 entree, kinderen van 3 tot 12 jaar betalen €5,75 entree. De leeftijden die daarbuiten vallen hoeven geen entree te betalen. Ook kinderfeestjes kun je hier vieren en zelfs volwassen feesten. Dus als oma 65 wordt en vele kleinkinderen heeft, zit je hier prima! 😉 ( Klik hier voor de website )

Ballorig Groningen

Van Ballorig zijn vele vestigingen te vinden in Nederland. Je hebt ze al een aantal keer voorbij zien komen in de andere overzichten per provincie. Je betaalt hier €7,50 entree. Voor peuters betaal je tijdens de peuterochtenden €5,50. Het is fijn voor de kleintjes om met kinderen van hun leeftijd te spelen in alle rust, maar ook om op deze manier kennis te maken met een indoor speelparadijs. Vanaf 18 jaar is de entree gratis. Naast gewoon een dagje uit kun je bij Ballorig ook terecht om een kinderfeestje te vieren.

Monkey Town Groningen

Ook Monkey Town heeft verschillende vestigingen in Nederland. ( Klik ) Zo is er in Groningen ook een vestiging te vinden. Hier kunnen kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren en spelen. De entree is €7,50 en voor peuters slechts €4,50. Ben je ouder dan 18 jaar dan is de entree gratis. Ook handig: er is gratis wifi.

Helaas konden we verder geen indoor speeltuinen meer vinden online. Dat wil uiteraard niet zeggen dat ze er niet zijn. Mocht jij nu nog een leuke indoorspeeltuin kennen die absoluut niet mag ontbreken op ons lijstje, dan laat ons dit zeker even weten in de reacties hier beneden. We kunnen dan ons lijstje aanvullen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *