5 leuke binnenspeeltuinen in Limburg

Tijdens de koude, regenachtige dagen is het heerlijk om toch even met de kinderen er op uit te gaan. Maar waar ga je dan naar toe? Wat dacht je van een indoorspeelparadijs? Oftewel: De binnenspeeltuin. Wij hebben 5 leuke binnenspeeltuinen in Limburg voor je op een rij gezet. De eerste van een hele serie, want de andere provincies zoals binnenspeeltuinen in Utrecht of binnenspeeltuinen in Groningen komen natuurlijk ook aan bod.

Inhoudsopgave

Ballorig

Een paar weekjes geleden schreven we er al over: Ballorig. In Roermond werd een nieuwe vestiging geopend, maar ze zitten natuurlijk op verschillende plekken in heel Nederland. Gegarandeerd uren vol speelplezier voor de peuters, kleuters en oudere kinderen. Ouders/begeleiders hebben gratis entree, voor kinderen betaal je €7,50 per kind. Meer over Ballorig Roermond lees je hier in een uitgebreid artikel.

Darteldome

Darteldome is 1 van de grotere speeltuinen in Limburg en zit in Sittard (1900 vierkante meter ) en Kerkrade ( 2100 vierkante meter ) Je kunt er terecht met baby`s, peuters, kleuters en de grotere kinderen. Voor de ouders/begeleiders hoeft geen entree betaald te worden, de kinderen betalen een bedrag afhankelijk van de leeftijd met een max van €8,50 per kind. (Klik)

Peewee

Peewee is een speeltuin in Posterholt en heeft een binnen en buiten gedeelte en is daarom eigenlijk geschikt voor zowel zomer als winter. ( Binnen gedeelte 2400 vierkante meter en buiten 20.000 vierkante meter ) Tevens beschikken ze over een leuke kinderboerderij. Ouders zijn gratis, voor kinderen betaal je €8,50 per kind. (klik)

Kinderstad

In Heerlen heb je Kinderstad. Een leuk indoorspeelparadijs waar je oa in de botsauto`s en wildwaterbaan kunt. Het park is vrijwel alle dagen geopend. Vanaf 2 jaar moet er €9 per persoon betaald worden. Een beetje googlen kan voordeel opleveren. Zo kochten wij onze tickets voor €7 per persoon via Groupon. Wil je een review lezen? Klik dan hier.

KinjerKriebel

In Panningen is indoor speelparadijs ( met verwarmd zwembad ) KinjerKriebel, gelegen op camping Beringerzand. De entree is slechts €3 per persoon. Er zijn verschillende speeltoestellen binnen en natuurlijk heb je de mogelijkheid om hier eten en drinken te bestellen in de cafetaria. (klik)

Ken jij nog binnenspeeltuinen in Limburg die de moeite waard zijn om te bezoeken? Laat het hieronder weten in de reacties.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “5 leuke binnenspeeltuinen in Limburg”

  1. Speelparadijs De Ballon. Speciaal voor de allerkleinste.
    Binnen en Buiten spelen.
    Super gezellig restaurant en mooi terras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *