Ballorig Roermond

Na ruim 2 maanden wachten is het eindelijk zover. Ballorig Roermond opent zijn deuren. Na er slechts 1x in Venlo te zijn geweest ben ik blij dat we nu om de hoek ook een vestiging hebben. Donderdag 17 december 2015 was om 9.00 de feestelijke opening. Natuurlijk waren wij erbij.

De opening van de speeltuin

Het is mooi om te zien hoe hard er is gewerkt. Van begin oktober tot nu is er heel erg veel werk verzet. Zoveel mensen hebben bijgedragen aan het plezier wat de kinderen er vanaf nu zullen hebben. Het is misschien wel leuk om een keer op de website van Ballorig Roermond te kijken hoe het gebouwd is geworden. De foto’s vind je in het fotoboek. Het ziet er binnen geweldig uit.

De speeltoestel zijn gigantisch en grandioos. Ik weet zeker dat Youri (8) en Damien (9) zich er ook uren kunnen amuseren. Er is weer iets moois van gemaakt. Ik moet ook eerlijk zijn dat we niet anders verwacht hadden. Met de kerstvakantie voor de deur is het zeker leuk om er een dagje te gaan spelen. Een tip: zorg dat je er op tijd bent. Net als in Venlo zal het ook hier erg druk zijn.

Lees ook: Binnenspeeltuinen Limburg

Ballorig Roermond

Wat is er te doen bij Ballorig Roermond?

Ballorig is een hele mooie en overdekte binnenspeeltuin. Deze staat garant voor uren speelplezier. De entree bedraagt €7,50 voor kinderen t/m 13 jaar. Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar zijn gratis. Voor de precieze prijzen en openingstijden kunnen jullie terecht op de site van Ballorig Roermond. Bij Ballorig kunnen kinderen lekker spelen en zich ontwikkelen. De omgeving en de bijbehorende speeltoestellen zijn zo veilig mogelijk gemaakt. De motoriek en de creativiteit worden hier volop gestimuleerd.

Er is ook een speeltoestel alleen voor kinderen tot 4 jaar. Zo hoeven de ouders niet bang te zijn dat de allerkleinste ondersteboven gelopen worden door de oudere kinderen. Bij ieder speeltoestel staat er een info bord. Hierop staat vermeld hoe makkelijk, moeilijk of spannend het speeltoestel is. De ouders kunnen er genieten van een kop koffie en gebruik maken van de gratis wifi. Denk er wel aan dat het niet is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Kinderfeestjes zijn ook mogelijk je dient dan wel met minimaal 3 kinderen te zijn.

We zijn benieuwd wat jullie van Ballorig Roermond vinden. Laat het ons vooral weten in de reacties hier beneden. We hebben een korte video gemaakt zodat jullie een beeld kunnen krijgen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *