Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin, wie is er niet groot mee geworden? In Nederland (en ver daarbuiten) heb je vele speeltuinen waar jouw kinderen zich echt niet hoeven te vervelen. Of het nu 40 graden in de zomer is, een druilerige herfstmiddag of 6 graden onder nul, het maakt niet uit. De binnenspeeltuin is altijd een goed idee.

Inhoudsopgave

Wat neem je mee naar een binnenspeeltuin?

Het is afhankelijk van de speeltuin die je bezoekt. Op sommige locaties mag je gewoon je eigen eten en drinken meenemen, andere locaties weigeren je als jij je eigen spulletjes meeneemt. Op de website van de speeltuin zelf kun je alle informatie hieromtrent vinden. En mocht het niet duidelijk online staan, dan kun je natuurlijk altijd even bellen.

Zo bezochten wij altijd een speeltuin waar je wel je eigen spulletjes mee naar toe mocht nemen. Meestal namen we dan ook snoepjes, broodjes en fruit mee. Het drinken was er maar €2 voor een grote kan ranja dus die kochten we daar, net zoals de rest van de drankjes.

Een overzicht per provincie

Op deze website kun je per provincie een overzicht van binnenspeeltuinen vinden. Klik eenvoudigweg op de provincie waarvan jij graag een overzicht hebt.

Mocht je nog leuke aanvullingen hebben dan laat het zeker even weten.

Speciale speeltuinen

In Nederland zijn er speeltuinen die sommige dagen uitsluitend open zijn voor een bepaalde groep kinderen. Zo heeft een speeltuin in Millingen zo nu en dan een prikkelarme speeltuinmiddag, speciaal voor kinderen met autisme. Hier lees je er meer over.

Als je kind een beperking heeft en in een rolstoel zit is het niet altijd makkelijk om een speeltuin te bezoeken. Toch zijn er enkele speeltuinen die hiermee rekening hebben gehouden. Hier vind je een leuk overzichtje.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *