6 leuke binnenspeeltuinen in Zuid-Holland

Vandaag kun je een overzicht terugvinden van 6 leuke binnenspeeltuinen in Zuid-Holland. Met dank aan Linda van de website Mamaliefde die de mooiste wist uit te zoeken. Ben je op zoek naar speeltuinen in andere provincies? Eerder deelden we onder andere al artikelen over binnenspeeltuinen in Utrecht en binnenspeeltuinen in Noord-Holland op onze website.

Inhoudsopgave

Monkey Town (Bleiswijk, Leerdam, Gouda, Spijkenisse)

Bovenaan dit rijtje binnenspeeltuinen in Zuid-Holland staat Monkey Town in Bleiswijk ( klik ) Deze binnenspeeltuin bezoeken wij met enige regelmaat, met name in de ochtend tijdens schooltijd op peutertarief. Het is dan ook nog een stuk rustiger. Je kan daar gratis parkeren, hoeft niet te betalen voor volwassenen en de speeltuin is ruim opgezet. Binnen heb je een uitgebreid terras voor ouders en verjaardagsfeestjes om te zitten.

Voor de kinderen tot vier jaar is er een aparte hoek waar ze fijn kunnen spelen, er is een ingang zodat iets oudere kinderen zichzelf kunnen vermaken en je maar een uitgang in de gaten hoeft te houden. Het aanbod is heel divers, van trapauto’s, tot rollerglijbaan, trampolines, ballenbak, klimtoestellen, bouwblokken en nog veel meer. Als het rustig is, is het mega klimbouwwerk ook zeker een aanrader. Met name in de grote ballenbak met zuigers en blazers en de mega rollerbaan met zitjes komen we graag.

Zuiderparadijs – Den Haag

Hou je wel van een beetje actie of heb je een kind die graag wil racen dan is het Zuiderparadijs in Den Haag een echte aanrader. ( klik )Hier vind je namelijk de allergrootste kids indoor ( slow motion) racebaan look a like circuit (indoor verkeersplein) van Nederland, met Mini-Cars en motoren die echte racegeluiden maken en werken op een milieuvriendelijke Gel accu. Daarnaast zijn er glijbanen, klimrekken, trampolines, funshooters, een klimtoren, reuze Lego blokken,een game room.

Voor peuters en kleuters is er een eigen speelruimte met speelhuisjes, trampoline en een ruim assortiment los (zacht) speelgoed. Diverse interactieve apparaten met educatieve spellen. Diverse houten behendigheidsspellen / voor een goede ontwikkeling en motoriek en diverse lachspiegels in het thema sneeuwwitje en de dwergen. / lachspiertraining. Voor de ouders is er een gratis wi-fi netwerk en zijn er zelfs computers en werkplekken, mogelijkheid om te zonnebanken en een classic arcade games.

Kidseiland – Den Haag

Ook in Den Haag, in de Megastores vind je het nieuwe Kids eiland. (klik) Maar liefst 3000m2 speelplezier voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor elke leeftijd zijn er uitdagingen verwerkt in onze structuur. Zo zijn er voor de allerkleinste een softplay met grote blokken en een softplay zweefmolen en voor de aller-oudste een echte rodeostier, power-tower en een hypermoderne 4 meter free-fall glijbaan. Verder zijn er trampolines, touwbruggen, klimtorens, luchtkussens, skelters, etc. Eigenlijk te veel om op te noemen.

In ieder geval genoeg om als kind helemaal uit te leven en veel te ontdekken. Naast dat kinderen onbeperkt kunnen spelen in het grootste overdekt speelparadijs van Den Haag, kunnen pappa en mamma heerlijk genieten van onze geweldige keuken.

Kidszone – Den Haag

En nog een keer in Den Haag de Kidszone in de Uithof, speciaal voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar. (klik) De KidsZone is een semi overdekt speelpark in De Uithof voorzien van diverse speeltoestellen en activiteiten voor kinderen. Na het schaatsen en het skiën of snowboarden kunnen de kinderen zich vermaken met springkussens, tafelvoetbal en verschillende activiteiten zoals een speurtocht en elektrische quadbike race.

Indoorpretpark Maassluis

Wat niet mag ontbreken in het rijtje binnenspeeltuinen in Zuid-Holland is een indoorpretpark van maar liefst 2000 vierkante meter! Als je kleine aapje zich hier niet kan uitleven dan weet ik het ook niet meer. Springkussens, minigolf, glijbanen, er is hier echt van alles te doen. Klik hier om naar de website te gaan.

Bubbeljungle

De Bubbeljungle is een overdekt kinderspeelparadijs. (Klik) Een droomwereld voor kinderen die energie te kort zullen komen om het 2000m² grote speelparadijs te verkennen. De Bubbeljungle is bovendien meer dan een hal met speeltoestellen. Aan elk detail is gedacht. Zowel kinderen als ouders wanen zich in een levensgroot aquarium.

Qua faciliteiten vind je hier een babycorner, dreumescorner, kleutercorner, rollerbaan, verkeersgrot, kiddyridecorner, trampolines, labyrinth, funslide, mega stuiterballen, pinguïnrace en power tower. Daarnaast is er een speciaal restaurant met combinatie arrangementen en een Bubbelropes parcours en Golf in the dark.

Mis jij nog speeltuinen in dit rijtje? Laat het dan hieronder weten in de reacties!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “6 leuke binnenspeeltuinen in Zuid-Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *