5 leuke binnenspeeltuinen in Noord-Holland

Inmiddels staan er heel wat binnenspeeltuinen op deze website. Denk aan Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht. In elke provincie kun jij je prima vermaken als het weer niet al te best is ( of juist als het te warm is. ) Ook Noord-Holland heeft een aantal leuke binnenspeeltuinen die we graag voor je op een rijtje zetten.

Inhoudsopgave

FunFestijn

In Medemblik vind je FunFestijn met 1000 vierkante meter speelplezier binnen en 500 vierkante meter speelplezier buiten. Het thema wat ze voeren in dit speelparadijs is Piraten. Ze organiseren verschillende leuke activiteiten rondom feestdagen ( Halloween, Sint Maarten, Sinterklaas enz. ) die je terug kunt vinden op hun website onder het kopje Agenda. Je kunt hier je kinderfeestje vieren maar ook andere feestjes zijn mogelijk.

Entree is €7,50 voor 1 t/m 12 jaar. Volwassenen zijn gratis. Er zijn ook spaarkaarten ( 10 stempels = 1 keer gratis entree) jaarkaarten, 10-ritten kaarten en gereduceerde tarieven als je vroeg of laat komt. Check de website voor alle informatie.

Ballorig Zaandam

Ballorig mag uiteraard niet ontbreken in het lijstje. Hij is bekend in heel Nederland en in Noord-Holland te vinden in Zaandam. Een ballenbak, trampolines, en genoeg klim-en klauterplezier beleef je hier.

Bij Ballorig Zaandam betaal je vanaf 1 jaar €7,50. Volwassenen zijn gratis. Ook heb je de mogelijkheid om een 10-ritten-kaart of een jaarkaart te kopen en zijn er peuterochtenden voor kids tot 5 jaar. Klik hier voor hun website.

Monkey Town Uitgeest

Nog een bekende binnenspeeltuin: Monkey Town. Je kunt hier lekker spelen, klauteren, klimmen, springen en ga zo maar door. Je leeft je lekker uit terwijl papa en mama lekker achterover kunnen leunen met een kopje koffie of thee.

Entree is €7,50 per persoon ( tot 18 jaar ) Ouders zijn gratis. Er zijn speciale peutertarieven ( €4,50 ) en je kunt een 10-ritten-kaart of abonnement kopen.

Toch is hier in Uitgeest iets ‘anders dan anders.’ Je kunt hier namelijk terecht voor wel een heel bijzonder kinderfeestje. Namelijk de Monkey Beauty Party. Dit houdt in dat je met je vriendinnen kunt gaan spelen bij Monkey Town maar daarnaast gebruik mag maken van de Kids Beauty Spa. Hier krijg je (afhankelijk van het arrangement) make-up, nagellak, een glitter-tattoo en kun jij je verkleden. Alle informatie over kinderfeestjes vind je hier. ( Even naar beneden scrollen voor de Beauty Party )

TunFun Amsterdam

In Amsterdam vind je TunFun. De attracties zijn ingedeeld in 3 categorieën: Mini: Voor de allerkleinsten, met oa een ballencaroussel en zachte glijbaan
Midi: Met oa ballenbak, glijbanen en touwbrug
Maxi: voor de stoere kids die al iets gewend zijn. Hier vind je bijvoorbeeld een Freefall glijbaan.
Ook vind je hier trampolines en een grote voetbalkooi. De Black Box is een donkere ruimte waar je uit moet zien te ontsnappen.

TunFun is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. De entree bedraagt €8,50 voor de kinderen en €2 voor volwassenen ( inclusief een consumptiebon ) Je kunt hier ook een 10-ritten-kaart kopen. Klik hier om naar de website te gaan.

Let op: In de zomer van 2018 is TunFun tijdelijk dicht geweest op last van de gemeente. Dit omdat volgens hen TunFun niet brandveilig genoeg was. Na een sluiting van enkele maanden is TunFun weer geopend met een nieuwe eigenaar. Het bovenstaande filmpje is van na de opening. 

Chimpie Champ Aalsmeer

In Aalsmeer vind je Chimpie Champ. Dit indoorspeelparadijs is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Je kunt de Mount Chimpie beklimmen, er is een Power Tower, glijbanen, trampolines, een ballenbak. Kortom: Ontzettend veel speelplezier! ( klik )

Ze zijn dagelijks geopend van 9.30 uur tot 19 uur. (Er kunnen gewijzigde openingstijden zijn i.v.m bijvoorbeeld de hitte.)
Kids van 1-12 jaar betalen €8,50
Kids van 13-18 jaar betalen €5
Volwassenen zijn gratis
Het is mogelijk een jaarabonnement te nemen.

Mis je nog speeltuinen? Laat het dan zeker weten in de reacties!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *