Binnenspeeltuinen Gelderland

Inmiddels staan er al een aantal leuke artikelen over binnenspeeltuinen op onze site, zoals de binnenspeeltuinen in Utrecht en de binnenspeeltuinen in Overijssel. Waar kun je lekker binnen spelen als het slecht weer is? Of juist als je bijna wegsmelt van de hitte? In dit artikel delen we 5 leuke binnenspeeltuinen in Gelderland met je. Mis je nog een speeltuin? Laat het ons gerust weten in de reacties.

Inhoudsopgave

Kids-Castle

In Hedel vind je Kids-Castle ( klik ) . Hier vind je voornamelijk speeltoestellen voor kinderen tot 10 jaar. Er staat verder weinig informatie of foto`s online dus we kunnen je niet vertellen welke speeltoestellen je hier precies kunt vinden. Voor kinderen van 1 tot 3 jaar betaal je €3,50. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar betaal je €6,50 en boven de 12 jaar betaal je €3 ( inclusief consumptie

Binnenspeeltuin Wamelland

Een binnenspeeltuin van maar liefst 2100 vierkante meter. Glijbanen, trampolines, bouwhoeken en een aparte peuterruimte voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Ook een gamezone ontbreekt niet in deze binnenspeeltuin. Er is een restaurant en gratis wifi. De prijzen: van 1 tot en met 14 jaar betaal je €6,50 entree. Volwassenen betalen €2 entree.

Lees ook: American Restaurant Dixie`s in Ede

Binnenspeeltuin Pret Inn

Ook in het rijtje binnenspeeltuinen in Gelderland: in Malden vind je Pret Inn. Kinderen kunnen zich hier prima uitleven in het ruime speelgedeelte. Voor ouders/verzorgers is er ruimte om lekker te zitten, een kopje koffie of thee te drinken en iets lekkers te eten in het restaurant. Bovendien is er wifi aanwezig. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Van 2 tot 14 jaar betaal je €7,50. Boven de 14 jaar heb je gratis entree. Op bovenstaand filmpje krijg je een indruk van hoe het is.

Lees ook: Speeltuin Jan Klaassen in Braamt

Heggies Speelschuur

In deze binnenspeeltuin heb je onder andere een grote legostenen bouwhoek, glijbanen, rodelbaan en grote speelkooi. Ook de papa`s en mama`s hoeven zich niet te vervelen. Er is gratis wifi, er zijn boeken, kranten en tijdschriften. In het restaurant kun je terecht voor iets lekkers. Prijzen: Kinderen betalen €4,50, volwassenen zijn gratis. ( Check hier de website )

Kiddiez speeltuin

In Babberich vind je Kiddiez speeltuin. Van oudsher was dit pand een basisschool welke nu dus is omgebouwd naar een speeltuin. Je hebt hier glijbanen en een grote speelkooi. Op de site kun je verschillende foto`s bekijken. Prijzen: Kinderen van 1 tot en met 12 jaar betalen €7,50 entree, volwassenen vanaf 18 jaar hebben gratis entree. Hoe het dan zit met kinderen tussen de 13 en 18 is een beetje onduidelijk, dit staat niet online.

Mis jij nog speeltuinen in deze lijst? Laat het dan aan ons weten in de reacties hier beneden.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *