Binnenspeeltuinen in Zeeland

In elke provincie zijn leuke binnenspeeltuinen te ontdekken. Zo kon je hier eerder al artikelen vinden over onder andere binnenspeeltuinen in Zuid-Holland en binnenspeeltuinen in Noord-Brabant. Vooral met slecht weer ( of juist heel warm weer ) is het voor kinderen fijn om zich binnen uit te leven. In dit artikel zetten we 5 leuke binnenspeeltuinen in Zeeland voor je op een rijtje.

Inhoudsopgave

Vierlinden

In Goes vind je eeterij en spelerij Vierlinden. In deze binnenspeeltuin staat het thema natuur centraal. Je kunt hier glijden, verstoppen, klimmen en klauteren naar hartenlust. Ook is er een peuterhoek en een Xbox Kinect aanwezig. Prijzen: Van 1 tot en met 3 jaar is de entree €2,50 en voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar is de entree €5. Boven de 13 jaar betaal je niks.

Speelpaleis Bambini

In het rijtje binnenspeeltuinen in Zeeland kan Speelpaleis Bambini in Vlissingen niet ontbreken. De grotere en kleinere kinderen kunnen hier gescheiden van elkaar spelen. Voor de jongere kinderen heb je bijvoorbeeld reuzenlego, hobbeldieren, een klim- en klautergedeelte met ballenbak en glijbaan. Voor de oudere kinderen is er een 7 meter hoog klim en klauterparcours met 5 glijbanen, een luchtkussen en een ballenbak met ballenkanon. Vanaf de Jump-toren kun je omlaag springen. Ook is er Bios Bini waar je een film kunt kijken en Mission Possible waarbij je een parcours aflegt tussen laserstralen door.
Entree:
1-4 jaar €5
Vanaf 4 jaar €10
Volwassenen €5

Voor die entree heb je ook wel wat. Ranja en frietjes zijn bij de prijs inbegrepen. Ook krijgt elk kind een snoepkaart. Met dit kaartje kan bij het kinderbuffet een zakje mini snacks, een zakje snoep, een zakje popcorn en een slush puppy afgehaald worden.

Speelboerderij Pierewiet

In Nieuwvliet heb je Speelboerderij Pierewiet. Dit is een binnenspeeltuin, maar ook buiten kunnen kinderen zich prima vermaken. Een oude boerenschuur is omgebouwd tot speelparadijs voor de kinderen. In de winter van 2017/2018 is de Speelboerderij flink verbouwd. Vanaf eind maart zou de speelboerderij weer geopend moeten zijn.

De entree is €5,50 per kind. Voor €3,50 kun je knutselpakketjes kopen. Kijk even op de website voor de actuele openingstijden. Ze zijn namelijk niet elke dag geopend.

Zwierelantijn

In Aagtekerke vind je indoor speeltuin Zwierelantijn. Van de glijbaan, in de ballenbak, klimmen, klauteren, het kan hier allemaal. In de caravan-kiosk kun je verschillende soorten drinken en voorverpakte snoepjes krijgen. In het grote restaurant kun je onder andere belegde broodjes krijgen. De openingstijden kunnen veranderen ivm vakanties en/of het weer. Even de website checken voordat je in de auto stapt dus.

Entree: Kinderen van 1 tot en met 14 jaar betalen €5 entree. Vanaf 15 jaar is de entree gratis.

Hof Poppendamme

In Grijpskerke vind je Hof Poppendamme. Dit is een natuur-speel-en beleefboerderij. Het is een beetje onduidelijk wat er precies allemaal te doen is qua spelen voor de kinderen. Ook de foto`s geven niet heel veel prijs. Om hier te mogen spelen betaal je geen entree. Je betaalt enkel de consumpties en het eten wat je gebruikt in het restaurant.

Ken jij nog binnenspeeltuinen die ontbreken op dit lijstje? Laat het weten in de reacties.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *