5 leuke verjaardagstaarten

Het was vorige week een regelrechte feestweek hier. In de aanloop naar die feestweek bekijk ik op internet altijd verjaardagstaarten in de hoop dat ik ze zelf kan maken. In de praktijk blijft het bij een beetje wegdromen want zo mega-creatief ben ik nou ook weer niet. Vandaag deel ik 5 leuke verjaardagstaarten die op mijn wishlist staan om te maken.

Inhoudsopgave

Regenboogtaart

Ok, stiekem ben ik al een beetje op weg om taarten van mijn lijstje af te vinken. Al vind ik mijn taarten meer uitzien als een slap aftreksel van die mooie taart die ik op het internet tegenkwam. De smaak van deze regenboogtaart was echter erg lekker. Volgende keer moet ik alleen iets verzinnen op die kleuren, zodat ze niet zo door elkaar lopen.

 

Eenhoorntaart

Een eenhoorntaart is vrij populair tegenwoordig. Maar ook van deze taart vind ik dat hij er eenvoudig uitziet, maar waarschijnlijk lastig te maken is. Voor meisjes is hij natuurlijk weer superschattig. Een beetje roze, een beetje paars, een beetje glitter…

Prinsessenjurk van cupcakes

Dit is wel een hele leuke taart voor een verjaardagsfeestje. Helemaal gemaakt van cupcakes en eigenlijk vrij eenvoudig. Natuurlijk kun je elke kleur kleurstof gebruiken die je wil. Maak je bijvoorbeeld blauw, dan heb je een Frozen variant. Ik heb hem kortgeleden gemaakt en hij was echt heel erg lekker. ( klik ) Helaas lukte het me niet helemaal met de slagroom, die zakte een beetje in. Maar oefening baart kunst. Het gaat me vast nog wel eens lukken!

 

Vlindertaart

Op deze manier ziet een vlindertaart maken er wel heel erg eenvoudig uit. Ik vermoed dat het in werkelijkheid niet zo heel eenvoudig is. Hij ziet er wel heel erg leuk uit en met behulp van je eigen creativiteit kun je de vlinder natuurlijk allerlei kleuren en patronen geven.

Legotaart

Het lijkt me echt heel erg leuk om eens een Legotaart te maken. Ze zijn vrij groot en met 3 verjaardagen in een week tijd ben ik bang dat ik een beetje blijf zitten met een overschot aan taart. Volgens mij kun je hem prima invriezen, dus dat zou ook nog een optie zijn.

Welke taart wil jij nog eens een keertje maken?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *