Action shoplog

De kinderen zijn bijna jarig, de decembermaand komt eraan, dat betekent dat ik meer dan normaal te vinden ben in de Action. Ik ben gek op deze winkel in deze tijd van het jaar. Ideaal om leuke spulletjes te vinden voor de kinderfeestjes, maar ook kleinigheidjes om die zak van Sinterklaas goed gevuld te krijgen of om leuke schoencadeautjes te vinden. In deze Action shoplog laat ik je zien wat ik onlangs gekocht heb.

Inhoudsopgave

Snoep

Snoep blijft nogal snel aan mijn handen plakken bij de Action. Ik ben een echte zoetekauw en heb wel een aantal dingen die ik geregeld meeneem. Nu de Sinterklaasperiode langzaam aanbreekt besloot ik kleine chocoladeletters te kopen voor in de schoen. ( €0,35 per stuk ) Vanaf het moment dat de Sint en zijn Pieten ons land binnenkomen tot 5 december mogen de kinderen 2 keer in de week hun schoen zetten.

Deze spekletters waren €0,89 per stuk. Ik vond dat ze er grappig uitzagen en het is weer eens iets anders dan de standaard chocoladeletters. Deze letters zijn een stuk groter dan de chocoladeletters van hierboven en zullen dus in de zak verdwijnen voor 5 december.

Guilty pleasure

Ik ben gek op Haribo snoepjes en deze uitdeelzakjes zijn ideaal. In Halloweenstijl want dat is natuurlijk eind deze maand. Bovendien kan ik deze zakjes mooi verdelen in de bedankjes voor de kinderfeestjes. Voor deze grote zak van 630 gram betaalde ik €2,99.

Milka melo-cakes. Hmm. Sttt, niemand zeggen. Als de kinderen in bed liggen peuzel ik dit doosje van 6 stuks met gemak in mijn uppie op. €0,99 per doosje. Eerder kocht ik ook al red velvet cake mix bij de Action, ook zo`n guilty pleasure. 😉

Cadeautjes

De kinderen zijn bijna jarig en daarom ging ik op zoek naar wat kleinigheden. Een speciaal iemand kan er helaas niet bij zijn tijdens het grote-mensen-feest en vroeg of ik een kleinigheidje voor de kinderen wilde kopen. Dus dat heb ik gedaan. Aangezien onze oudste gek is op auto`s was dit HotWheels setje onmisbaar. €3,99 voor 3 auto`s.

Onze dochter is gek op knutselen, freubelen en knuffelbeesten. Hoe leuk is het dan om je eigen knuffelbeest te maken? Voor dit setje betaalde ik €4,99.

Een vormenstoof is eigenlijk onmisbaar in Baby`s speelgoedkist. Ik vond deze houten bij de Action voor €3,99. Meenemen dus!

Het is altijd leuk als je na je kinderfeestje een kleinigheidje mee naar huis kunt geven. Ik kwam deze superleuke reflecterende Emoji sleutelhangers tegen. Voor 3 stuks betaalde ik €0,78. Ook leuk als schoencadeautje natuurlijk. 😉 #tip

Wat er nog aan je vingers blijft plakken

Kijk, daar heb ik best wel problemen mee bij de Action. Je ziet telkens nieuwe dingen en raakt dan enthousiast of je herinnert je dat je dat toch al nodig had. Zo kwam ik washandjes tegen. Die gaan tegenwoordig in rap tempo bij ons aangezien ik er de hele dag door het gezicht van onze jongste mee afveeg als hij gegeten heeft. Het leukste is dan om allerlei verschillende kleurtjes mee naar huis te nemen. Ik betaalde €0,38 per stuk.

Vorig jaar kocht ik voor het eerst een Family Planner bij de Action. Het leek me destijds handig omdat je per gezinslid kunt opschrijven wat ze moeten doen. Dit jaar is gebleken dat dit inderdaad perfect werkt voor ons. Nu ik ze ( in verschillende motieven en formaten ) zag liggen, besloot ik dan ook direct een planner voor 2018 mee te nemen. Ik betaalde hier slechts €2,79 voor.

Ik zag lepeltjes liggen en besloot ze mee te nemen. Met een afwasmachine in huis en eigenlijk te weinig lepeltjes grijp ik nog wel eens mis. Drie lepels waren maar €0,89 dus daar kon ik ze niet voor laten liggen. De drinkbeker was €1,99 en wilde ik gewoon eens proberen. Deze heeft een rietje en ergens heb ik wel de hoop dat onze kleine vent dit wel interessant vindt. Hij is nu bijna een jaar en weigert de fles nog steeds. Dat is niet altijd even handig voor mij dus ik hoop dat hij snel iets van melk uit een beker of flesje wil drinken zodat ik eens langer dan een paar uurtjes op pad kan.

Deze lichtslinger was €3,99 en is in verschillende kleursamenstellingen verkrijgbaar. Ik vond hem erg leuk voor mijn dochter. De bedoeling is dat hij op haar kamer komt en zo de lelijke tv-kabel verbergt die langs haar muur omhoog loopt.

Wat zijn dingen die jij nooit kunt laten liggen bij de Action?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Action shoplog

  1. GOEIEMORGEN,
    die emojie-sleutelhanger zijn super leuk.
    Zou je me kunnen vertellen waar ik die kan bestellen aub?
    Vriendelijke groetjes, Sabine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *