Airwick geurkaars wilde bramen en geurend hout

Ik ben echt gek op geurkaarsen en waxmelts. Het liefste zou ik ze branden vanaf het moment dat ik wakker werd tot het moment dat ik naar bed ga. Onlangs kocht ik deze Airwick geurkaars wilde bramen en geurend hout. Wilde bramen, daar kan ik me nog wel wat bij voorstellen. Geurend hout eigenlijk niet. In de winkel snuffelde ik even aan de kaars en ik mikte hem meteen in mijn mandje. Hij rook lekker en dat telt. Geurend hout of niet.

Airwick geurkaars

Thuisgekomen liet ik manlief ook aan de kaars ruiken. Hij vond hem ook erg lekker ruiken. “Ruik je bramen?” vroeg ik hem. Hij antwoordde van wel. “En ruik je ook geurend hout dan?” was mijn volgende vraag. Hij kon er inderdaad een houtgeur uithalen, maar misschien kwam dat wel omdat hij vaker met hout bezig was dan ik. Ik kon er echt serieus geen houtgeur uithalen.

Airwick geurkaars

De Airwick geurkaars zit in een leuk glaasje en staat decoratief op de tafel. Ik vind de dieppaarse kleur ook erg mooi om te zien. De kaars brandt goed op en de geur ruik je door het hele huis. Het is een warme volle geur en doet me denken aan een warme najaarsavond. Evengoed kan ik er nog geen houtgeur uithalen, maar dat ligt misschien aan mij. De bramen ruik ik maar al te goed en dat is voor mij eigenlijk al voldoende.

Lees ook de review over de Clearlights geurkaarsjes.

Airwick

De kaars doet het goed. Hij heeft hier flink wat uren gebrand voordat hij op was. Het is een kaarsje wat ik zeker nog een keertje mee zal nemen als ik hem weer tegen kom. Ik ben ook regelmatig op zoek naar een leuk iets om kado te doen en dit kaarsje valt daar zeer zeker onder. Misschien met een aantal andere Airwick geurkaarsen erbij?

Tip: Als de kaars is opgebrand kun je het glaasje gebruiken om zelf een kaarsje te maken.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *