De juiste outfit voor de communie

Met 3 kinderen in huis is het vaak lastig om een momentje voor mezelf te vinden. Zo is onze jongste inmiddels al anderhalf jaar oud en ik heb eigenlijk nog niet echt de tijd vrijgemaakt om iets nieuws voor mezelf te kopen. En dat zou ik eigenlijk wel moeten doen. Zeker omdat de communie van onze tuttebel steeds dichterbij komt. Het is nu echt tijd om eens op zoek te gaan naar de juiste outfit voor de communie.

Inhoudsopgave

Van voor de zwangerschap

Ik heb kledingstukken in de kast hangen die dateren van voor mijn zwangerschap. Voor mijn eerste zwangerschap, 12 jaar geleden wel te verstaan. Ja, dat is pas echt erg. Het past allemaal nog, dat is een geluk, en daarom doe ik het eigenlijk ook niet de deur uit. Maar omdat het wat ouderwets is doe ik het ook niet meer aan. Die kast moet eens goed uitgemest worden bedenk ik me nu.

Communie

Over een paar weken doet onze muppet haar eerste heilige communie. Ik ga dus op zoek naar iets nieuws. Ik neem de tijd niet om op mijn gemak te gaan shoppen. Teveel afspraken en met kinderen shopt het toch niet heel erg gemakkelijk. Hoewel ik normaal gesproken geen online shopper ben, lijkt het me nu best aantrekkelijk. Als de kinderen in bed liggen kan ik lekker op mijn gemak, vanuit mijn luie stoel op zoek gaan naar de perfecte outfit. Het lijkt me leuk om deze keer eens voor een feestelijke jurk van Esprit te gaan. Normaal gesproken ben ik een spijkerbroeken type maar zo`n communie is natuurlijk wel erg speciaal.

Verder met organiseren

Ook de rest van het gezin wordt in het nieuw gestoken. Als de kleding voor iedereen in orde is heb ik iets meer rust. Dan kan ik ook verder met het communiefeest organiseren. Wat zetten we op tafel? Welk thema gaan we kiezen? En hoe zien de uitnodigingen eruit? Je leest het de komende weken allemaal op mijn blog.

Heb jij nog tips voor een leuke outfit?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v een samenwerking

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *