Fietsen, knutselen en uit eten

Normaal gesproken zijn weekoverzichten aan mij niet besteed. Ik ga zo op in de alledaagse dingen dat ik vergeet foto`s te maken of te filmen. Terwijl ik het vloggen eigenlijk wel heel erg leuk vindt. Afgelopen week hebben we wel weer een weekje de camera meegenomen en nu krijg je dus weer een sneak peak in ons leven. Afgelopen week gingen we fietsen, knutselen en uit eten.

Inhoudsopgave

Hollands fietsweer

Het echte, warme zomerse weer is er helaas nog niet echt geweest deze vakantie. Maar op zich zijn er genoeg dagen waarop de temperatuur prima is voor dagjes uit. Droog en tussen de 20 en 25 graden. Zo gingen we eerder al naar Mondo Verde en het Drielandenpunt.

Wat we ook altijd erg leuk vinden is een stukje toeren op de fiets. Een paar pakjes drinken in het fietsmandje en zien waar we terecht komen. Aangezien een bezoekje aan het snoepwinkeltje zo goed bevallen was, besloten we daar weer even naar toe te gaan.

Maar dan toch regen

We waren net op tijd thuis. En dan bedoel ik ook echt net op tijd. Nog geen 5 minuten later begon het te regenen. We besloten binnen lekker een filmpje te kijken. Heerlijk is dat na een flinke fietstocht. Tijdens regenachtige momenten zitten we ook vaak aan de keukentafel te knutselen. Om de een of andere reden zijn de kinderen helemaal into de strijkkralen deze vakantie. Ze hebben dan ook al de nodige kunstwerkjes gemaakt. Het leuke is dat we zelfs Glow in the dark strijkkralen hebben. Afgelopen week maakten we een maan van deze kralen.

Hapje eten

Ik vind het altijd gezellig om ergens een hapje te gaan eten. De kinderen gaan graag wokken. Hier kunnen ze opstaan, wandelen en hun eten zien. En zien doet weer eten. In het filmpje kun je zien wat ze voornamelijk eten…rare kinderen heb ik… 😉

Ijsjes maken

We bestelden aanlenglimonade via internet. De uitgebreide review kun je binnenkort terugvinden op mijn site. In het filmpje vertel ik je er echter al meer over, kun je zien hoe we het maken en besloten we te proberen of we er ook lekkere ijsjes van konden maken.

Hoe was jouw week?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *