Fifty Shades Darker

Een tijdje terug kwam een trailer op Facebook voorbij die direct mijn aandacht trok. De trailer van Fifty Shades Darker. Een kleine 2 jaar geleden kwam de langverwachte film Fifty Shades of Grey in de Nederlandse bioscopen en gezien het open einde was het wachten op een vervolg. Dat was ook wat we hoorden in de zaal. “Daar moet een deel 2 van komen!” En dat is dus ook zo…

Fifty Shades trilogie

Wie kent deze boekenreeks nu niet? Het is 1 van de best verkochte boekenreeksen ooit en wereldwijd zijn er 90 miljoen boeken verkocht in 52 talen. Waar de ene vrouw niet kon stoppen met lezen noemde de andere vrouw het ordinair of vulgair. Boeken die je niet mocht lezen maar die dus toch veelvuldig verkocht werden. Ook ik kocht de trilogie en las hem in 6 dagen uit. Ik vond de film iets minder dan de boekenreeks maar gezien het open einde ben ik wel echt benieuwd naar de tweede film.

Fifty Shades Darker

De tweede film heet dus Fifty Shades Darker en is een vervolg op Fifty Shades of Grey. Anastasia probeert los te komen van Christian Grey die de macht over haar wil hebben, maar dit blijkt moeilijker dan gedacht. Uiteindelijk vertelt ze hem dat ze wel met hem verder wil, maar op haar manier. Zonder al die gekke regeltjes van hem. Kan hij dat accepteren? En kan hij zich blootgeven aan iemand gezien zijn verleden?

Het is nog eventjes wachten voor de film in de Nederlandse bioscopen verschijnt. De release staat gepland voor 9 februari 2017. Wel kun je zo nu en dan op de officiële site van Fifty Shades Darker spieken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo kun je een reminder instellen en berichten krijgen wanneer er nieuwe trailers verschijnen of wanneer de ticketverkoop start.

En mocht je hem nog niet gezien hebben… Hier is dan de trailer van Fifty Shades Darker. ( Mag ik trouwens even vermelden dat ik helemaal weg ben van de jurk die Ana aan heeft? 😉 )

Lees ook: Fifty Shades Freed

Wil jij de film in de bioscoop gaan bekijken?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Fifty Shades Darker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *