Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

De Hatchimals zijn niet meer weg te denken uit menig speelgoedkast. Een paar jaar geleden veroverde deze snoezige beestjes de wereld. Je kon je eigen beestje ‘hatchen’ (uitbroeden) en verzorgen. Inmiddels zijn we alweer een paar series verder. In dit artikel lees je alles over de Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3.

Inhoudsopgave

Hatchimalls Secret Scene Playset

Wij mochten een Secret Scene Playset ontvangen om te reviewen. Toen het pakketje binnenkwam was dochterlief al helemaal blij. Ze speelt nog geregeld met de Hatchimals van seizoen 2. Dit is een iets specialere speelset. Het ei is ongeveer 15 centimeter hoog. Eenmaal geopend is hij zo`n 20 centimeter. Bovenop zit een kijkgaatje. Als je hierin kijkt ( Ei een beetje in het licht houden ) kun je diertjes zien uit de wondere wereld van Hatchtopia.

Dochterlief was dus enthousiast. Ze heeft er een hele tijd mee zitten spelen en heeft zelfs de andere diertjes boven gehaald. In deze vrolijk gekleurde bloem kunnen vele diertjes geplaatst worden. Je hebt een glijbaantje, een schommeltje en nog enkele andere speel- en plaatsingsmogelijkheden. Doordat hij zo compact is kun je hem gemakkelijk meenemen ergens naar toe zonder iets kwijt te raken.

Het openen is wel even een dingetje. Toen Daelyn op school zat, besloot ik foto`s te maken van het ei. Helaas lukte het me niet om hem open te krijgen. Hoe moeilijk kan zoiets nou helemaal zijn? Het is kinderspeelgoed! Ik draaide, drukte en trok voorzichtig maar kreeg hem met geen mogelijkheid open. Verpakking was ook al weg, dus dat was ook geen optie. Uiteindelijk besloot ik Google te gebruiken en kwam ik erachter dat ik niet de enige moeder was met deze issues. 😉 Even aan het onderste klepje trekken en dan springt hij dus vanzelf open. Adviesverkoopprijs €29,95

Lees ook: Hatchimals review

Seizoen 3 Hatchimals

Seizoen 3 heeft uiteraard ook weer de nodige nieuwe dingen. Zo heb je kans om de zeldzame Twin Friends uit te broeden: twee diertjes in 1 ei. Het nieuwe seizoen herken je aan de gele eitjes. Er zijn weer ruim 100 nieuwe diertjes te verzamelen.

Dit seizoen staat in het teken van vriendschap. Zo kun je verschillende speciale Hatchimals verzamelen.

  • Best Friends: Deze Hatchimals vormen samen een speciale pose
  • Twin Friends: Deze Hatchimals zitten samen in 1 ei. Ze kunnen niet zonder elkaar!
  • Squad Goals: Deze bereik je door een special edition Hatchimal en een limited Edition Hatchimal samen te voegen met elk hun eigen thema en details.

Op YouTube kun je nu kijken naar de speciale webisodes. Hieronder kun je de eerste aflevering bekijken.

Hatchimals producten seizoen 3

Naast de Secret Scene Playset is er natuurlijk nog veel meer verkrijgbaar. Ik zet de producten uit seizoen 3 voor je op een rijtje.

In de 1-pack vind je 1 eitje uit de nieuwe Hatchimals collectie. Adviesverkoopprijs is €3,99.

Ook is er een 2-pack-and-nest: Hier vind je 2 eitjes in en een nestje. Adviesverkoopprijs €6,99

In de 4-pack and bonus vind je 4 eitjes plus een extra losse hatchimal. Adviesverkoopprijs €12,99

Verder heb je nog de eitjes in een eierdoosje. Deze 2-pack bevat 2 eitjes en heeft een adviesverkoopprijs van €6,99

Ook is er nog de 12-pack. Deze heeft een adviesverkoopprijs van €29,99

Zoals je ziet zijn er weer voldoende leuke spulletjes om te verzamelen in dit derde seizoen!

Hebben jullie Hatchimals in huis?

Wij hebben de Secret Scene Playset ter review ontvangen

Hatchimals

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *