Kamperland

Als kleine uk van een jaar of 8 zijnde ging ik al met mijn ouders naar Roompot Kamperland. Ik herinner me nog dat we een stacarvan gehuurd hadden aan de rand van een bos. Als we dan tussen wat bomen doorkropen kwamen we op een open plekje uit en dat werd natuurlijk onze hut. Ook bouwden we auto`s van zand op het strand en vonden we het geweldig als deze werd ‘opgeslokt’ door het water. Met zoveel mooie herinneringen moest ik natuurlijk terug op het moment dat we zelf een kindje hadden.

Inhoudsopgave

Met een baby op vakantie

Het is alweer 11 jaar geleden dat we op Kamperland waren. Ok, Damiën was nog een baby, een maand of 6 oud, maar onze eerste vakantie als gezin moest gewoon naar Kamperland. Inmiddels was ik erachter dat de Roompot meerdere campings verspreid door Nederland en Duitsland had, maar dat Kamperland had toch iets. Jeugdsentiment. Mooie herinneringen aan vroeger. Dus Damiën ging mee. Samen met al de spullen die je meesleept voor een baby. ( plus een beetje extra ) Hier vind je een complete vakantiechecklist.

Zeeland voelt als thuiskomen

Het voelde wel een beetje als thuiskomen daar in Zeeland. Ik herkende veel dingen niet, maar ook heel veel dingen wel nog van vroeger. Zo wandelden we over het ‘oude’ gedeelte waar wij vroeger die caravan hadden gehuurd en ik meende me inderdaad te herinneren waar we ook alweer tussen de bomen door kropen richting onze hut. Ook herinnerde ik me dat ik een broodje kaas had gekregen op de parkeerplaats van de vrienden van mijn ouders en ik kreeg weer die smerige smaak in mijn mond. ( Ik vind kaas niet echt lekker 😉 ) Gek hoe herinneringen ineens opkomen als je op de oude plekken komt.

Het strand van Kamperland

Het strand was nog steeds op loopafstand. Heuveltje over en daar was ook die zee waar ik zoveel plezier in had gehad. Aangezien het nog vroeg in het jaar was, was het niet echt strandweer maar voor een wandeling is het natuurlijk nooit te koud. Ik genoot ervan om die zilte lucht weer te ruiken.

Meest bijzondere vakantie

We hebben een leuke vakantie gehad. Een beetje boodschapjes doen in het winkeltje, vroeg in de ochtend verse broodjes halen, lekker zwemmen in het subtropisch zwemparadijs en op pad om die leuke Zeeuwse dorpjes te bezoeken. We hebben ontzettend genoten en ik hoop Kamperland nog eens te mogen bezoeken. Het blijft toch een beetje in mijn hart zitten. 😉

Ben jij nog wel eens terug geweest naar een vakantieplek van vroeger?

Lees ook over onze Roompotvakantie op Texel

vakantie-met-baby

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *