L.O.L Amazing Surprise

Deze week komt er iets nieuws op de markt. L.O.L Amazing Surprise. Deze gigantische doos zorgt voor de grootste unboxing ooit! In totaal vind je namelijk maar liefst 14 poppen en 70 verrassingen in deze box. Ik vertel je er graag meer over.

Inhoudsopgave

Wat vind je in deze box?

Als je de box opent zie je enkele cijfers. De bedoeling is dat je deze cijfers volgt en zo elk vakje opent. Het idee erachter is dat je zo alle producten, vrienden en huisdieren van Downtown B.B en Uptown Girl kunt verzamelen om ervoor te zorgen dat ze naar de opening van hun nieuwe pop-up stores komen.

l.o.l. Amazing Surprise

Het schijnt dat je echt wel anderhalf uur bezig bent met het uitpakken van alle doosjes. In totaal open je 51 doosjes.

Enkele dingen die je kunt vinden in deze box:

  • Kledingstukken
  • Schoenen
  • Accessoires (denk aan een zonnebril of haarspeldjes)
  • 2 L.O.L Surprise! O.M.G Modepoppen
  • 3 L.O.L Surprise! poppen
  • 3 jongens
  • 4 diertjes
  • 2 Lils

Uiteindelijk maak je jouw eigen stadslandschap en heb je 2 modewinkel speelsets waarmee je kunt spelen. De adviesverkoopprijs voor deze L.O.L Amazing Surprise is €144,95 en koop je onder andere bij bol.com (affiliate link)

L.O.L. OMG Modepoppen

De laatste twee vakjes die je uitpakt bevatten de L.O.L OMG Modepoppen. Deze poppen zitten in een koffer. Om deze koffers te openen heb je sleutels nodig. De sleutels kom je tegen tijdens het uitpakken van alle vakjes. De blauwe en rode sleutel klik je in elkaar en dan kun je de koffers openen. De koffers zijn de tevens de popup stores van de Modepoppen.

l.o.l. Amazing surprise

Je verzamelt dus een rode familie en een blauwe familie. Zo hebben alle kleinere poppen en huisdieren roze of blauw haar en passen de accessoires er perfect bij.

Het ultieme cadeau voor meisjes.

De L.O.L Poppen bestaan natuurlijk al geruime tijd. Jaarlijks komen er leuke nieuwe poppen en items op de markt. Zeker voor meisjes zijn deze poppen het ultieme cadeau voor de verjaardag of de decembermaand. Eerder kon je bijvoorbeeld al een review over de L.O.L Hairgoals en de L.O.L Surprise Bruisballenfabriek op onze website lezen. Maar ook van de L.O.L Surprise Pets was Daelyn erg gecharmeerd.

Met de L.O.L Amazing Surprise die nu nieuw op de markt is gekomen zal menig meisjeshart sneller gaan kloppen. Eerst op je gemak alle cadeautjes uitpakken en bewonderen, vervolgens winkeltje spelen met deze twee families. Bekijk ook zeker even de video van Onnedi om te zien welke cadeautjes je allemaal vindt in deze L.O.L Amazing Surprise box.

Hebben jullie ook iets in huis van L.O.L Surprise?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *