Lego Heartlake City Resort

De kinderen worden ouder en dat betekent dat ze liever 1 groot, duurder cadeau willen hebben voor hun verjaardag dan allemaal kleine dingetjes. Wij spreken altijd een budget af met ze. Ze mogen voor een bepaald bedrag aan cadeautjes uitzoeken. Willen ze een duurder cadeau dan kunnen ze geld vragen aan ons en overige familieleden. Daelyn wilde dit jaar voor haar verjaardag het Lego Heartlake City Resort en aangezien dit buiten budget viel, besloot ze ervoor te sparen.

Wat zit er in het pakket?

De ogen van onze dochter werden groot bij het zien van het gigantische pakket wat thuis bezorgd werd. Hoewel ze Lego erg leuk vindt, heeft ze eigenlijk net iets te weinig geduld om een groter pakket af te bouwen. Haar broer daarentegen is een echt Lego-liefhebber en besloot zijn hulp aan te bieden. Samen pakten ze het pakket uit.

Er zaten maar liefst 9 zakken Lego in de doos, waarvan 7 genummerd. Daarnaast zaten er stickers bij, een plastic blad ( voor de surfplank ) en een dikke gebruiksaanwijzing.

De doos werd eerst op het gemak van buiten bekeken. Wat een groot Lego bouw-project! Het eerste dat zo ontzettend groot was. Daarna werd het boekje helemaal bekeken. Daelyn kon niet wachten om te spelen met deze set. Ik heb haar duidelijk gemaakt dat het bouwen van deze set best wel wat uurtjes in beslag zou nemen dus dat ze een beetje geduld moest hebben.

Lego Heartlake City Resort review

Een Lego-set bouwen is natuurlijk niet heel erg lastig als je gebruiksaanwijzingen kunt lezen. De gebruiksaanwijzingen die bij Lego-sets geleverd worden zijn duidelijk en door de genummerde zakjes kun je stap voor stap de set in elkaar zetten.

Na een dikke drie uur non-stop bouwen was het voor Daelyn tijd geworden om naar bed te gaan. Damiën mocht verder bouwen van haar zodat ze de volgende ochtend direct kon gaan spelen. Hij heeft nog ruim anderhalf uur zitten bouwen tot alles af was.

Lees ook: Lego Jurassic World
Lees ook: Hoeveel zakgeld voor je kind?

Het is een leuke, kleurrijke set met veel elementen. Er zijn verschillende slaapkamertjes, een restaurantje/barretje, een glijbaan, een monorail en ga zo maar door.

Als een kind haar/zijn fantasie laat werken kunnen de Lego-figuurtjes hier hun ultieme vakantie beleven. Ze hebben de luxe van een mooie hotelkamer, kunnen chillen in de bar, dansen op de muziek die de DJ draait en vervolgens via de glijbaan de zee induiken waar verschillende watervoertuigen en een dolfijn op hen wacht. 🙂

De kinderen hebben er al inmiddels heel wat uurtjes speelplezier opzitten en deze set blijven ze interessant vinden omdat ze telkens iets anders ontdekken of een ander verhaal verzinnen. Geslaagd cadeautje dus!

Spelen jouw kinderen ook graag met Lego?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *