Mijn week in foto`s #3

Kijk eens aan! Een deel 3 in mijn week in foto`s. Ik hou het deze keer, wonderbaarlijk genoeg, vol. Mensen die mij kennen weten dat ik vaak dingen vergeet en dus ook dit soort ‘vaste’ dingen op mijn website. Ik vergeet dan foto`s te maken of ik vergeet het simpelweg online te zetten. Maar goed. Mijn doel is om in elk geval heel januari een weekverslag te publiceren. Babysteps zullen we maar zeggen. šŸ˜‰

Inhoudsopgave

Tijd voor andere dingen

Ik publiceer momenteel maar 3 tot 5 keer per week een nieuw artikel op mijn site. Ik heb het momenteel erg druk met afspraken rondom de kinderen en ik wil mezelf niet de druk opleggen om 7 keer per week iets online te knallen. Dit betekent dus wel dat ik soms wat tijd over heb. Tijd die ik aan andere dingen kan besteden zoals de inrichting van de speelhoek. En dat voelt eigenlijk wel prima.

Borduren

Ik heb altijd graag geborduurd. Ik heb al een aantal leuke werkjes gemaakt, maar een paar jaar geleden ben ik er mee gestopt. De zin was me een beetje vergaan en ik had het druk met bloggen. Nu dat bloggen iets minder is geworden, besteed ik dus weer tijd aan het borduren. Dit borduurwerkje van Poeh is voor mijn dochter en had eigenlijk vlak na haar geboorte klaar moeten zijn. Het ligt dus al 8 jaar te liggen terwijl het niet zo heel veel werk meer was. De tekening is nu klaar, ik hoef alleen nog maar haar naam en geboortedatum erop te zetten. Het voelt fijn om dit soort dingen nu af te kunnen maken.

Buiten de deur eten

De afgelopen week was een waar feestje. Ik heb behoorlijk wat buiten de deur gegeten. Zo ging ik ontbijten met mijn beste vriendin, ging ik 2 dagen later ontbijten met mijn moeder en dreumes, ging ik met mijn moeder, oma en de kinderen een hapje eten in de friture en ging ik met mijn lieve vriendinnen van de Happy Mama Club een dagje op stap in Roermond.

Open dagen

Onze oudste zit in groep 7 en dat is het juiste moment om je te gaan oriĆ«nteren op de middelbare school. Afgelopen week hebben we 2 open dagen bezocht. Eentje ervan was op mijn oude school en dat was toch wel erg leuk. Interessant om te zien dat er in die 20 jaar weinig veranderd is. Ook dochterlief vindt het erg interessant om op die ‘grote’ scholen rond te lopen.

Buiten

We gaan graag naar buiten. Ook onze jongste telg geniet er met volle teugen van. Op zijn fietsje kan hij de wereld goed bekijken en voelt hij zich prima op zijn plek. Hij kan zelf nog helemaal niks, ik heb de volledige controle over het fietsje, maar het idee dat hij ‘zelf’ fietst is leuk natuurlijk.

Mamabloggers meeting

Al een aantal jaar heb ik met een groep mamabloggers een appgroepje, de Happy Mama Club. We bespreken lief en leed, het gaat dus niet alleen over het bloggen. Inmiddels kennen we elkaar vrij goed en komen we geregeld bij elkaar over de vloer of spreken we af. Het was al een tijdje geleden dat we allemaal samen waren, maar afgelopen zaterdag was het dan zover. Het was lachen, gieren en brullen. Een compleet verslag over deze dag lees je later deze week.

Opruim challenge

Ik ben nog steeds bezig met mijn opruim challenge: elke week gaat er 1 ding de deur uit waar we niks meer mee doen. Deze week heb ik samen met dochterlief wat prinsessenspulletjes uitgezocht en besloten deze weg te doen. Meer dan 1 ding, dus dat ruimt lekker op.

Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd

Het is de laatste weken druk met afspraken. Niet alleen afspraken, maar vaak moet daarna ook nog gebeld, gemaild of een hoop papierwerk ingevuld worden. Mijn keuken was zaterdagochtend een behoorlijke puinhoop, dus ik zag een beetje op tegen mijn vrije zondag: ik moest in de keuken aan de bak. Maar toen ik zaterdagavond thuis kwam van de bloggersmeeting, liep ik een heerlijk opgeruimde keuken in. Mijn moeder had op de kinderen gepast en gelijk de keuken even aangepakt. Wat een fijne binnenkomer! Nu kon ik de zondag aan leukere dingen besteden.

Die leukere dingen

Dat was knutselen met de kinderen. Ik had al een hele tijd een idee wat ik graag wilde uitproberen maar het kwam er dus maar niet van. Gelukkig had ik nu wel tijd om er even aan te gaan zitten en ik ben blij met het resultaat. Wat we gemaakt hebben, lees je binnenkort!

Hoe was jouw week?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *