Mijn week in foto`s

Zoals je misschien wel in de gaten hebt, verschijnen er minder blogs online. Niet omdat ik niks te vertellen heb. Als je me een beetje kent weet je dat ik eigenlijk altijd wel wat te vertellen heb. 😉 Het is meer dat het me een beetje aan wat tijd ontbreekt. En dan heb ik liever dat er 3 leuke artikelen online komen waar ik de tijd in heb kunnen steken dat 7 van die hatseflats-artikelen. Het leek me leuk om daarom eens een keer mijn week in foto`s aan je te laten zien.

Inhoudsopgave

12,5 jaar verkering

Manlief en ik leerden elkaar 12,5 jaar geleden kennen en een aantal maanden daarna kregen we verkering. Hij heeft me verrast met een prachtige bos rode rozen. 25 stuks. “Op naar de 25 jaar” stond op het kaartje. Hij houdt van een uitdaging. Ik vond het juist zo knap van hem dat hij de 12,5 al met mij gehaald had… 😉

Ziekenhuis en therapie

Ik kan intens genieten van de vakanties met de kinderen. Heel veel bijzonders doen we niet. Gewoon een beetje rondhangen, knutselen, iets bakken, wandelen en ga zo maar door. Geen verplichtingen. De eerste 2 weken na de schoolvakanties betalen we daar de prijs voor: die staan bol met afspraken voor ziekenhuis en therapieën. En dat is wat we deze week dagelijks deden. In wachtkamers zitten tot we aan de beurt waren.

Avondje uit

Mijn beste vriendin en ik hebben besloten om in 2018 elke maand een date te plannen. Ze is hartstikke druk met haar gezin en baan, ik ben hartstikke druk met mijn gezin. En dan schieten dat soort dingen er helaas bij in. Dat hebben we heel erg gemerkt in de laatste maanden van 2017. We maakten vorige maand dus de afspraak in 2018 elke maand op stap te gaan. Nou ja. Op stap in mama-stijl dus. Heel eenvoudig naar de bioscoop. We zijn allebei wel een beetje filmverslaafd en kijken graag de nieuwste films. Deze maand werd dat Pitch Perfect 3. Een heerlijke film waarbij we helemaal in een deuk hebben gelegen.

Opruimen

Minder bloggen betekent automatisch dat ik behoorlijk wat tijd over heb voor andere dingen. In deze hele drukke week vond ik toch nog de tijd om nog wat op te ruimen. En zo ging de box en het aankleedkussen de deur uit. Ik heb mezelf voorgenomen om wekelijks iets weg te doen waar we niks meer mee doen.

Creatief bezig zijn

Dat minder bloggen geeft me ook de ruimte om creatief bezig te zijn. Ik kan me bezig houden met andere dingen rondom het bloggen. Zo heb je misschien wel gezien dat mijn website nu https is in plaats van http. Ook op mijn website Wereld van Kinderen gebeurt weer iets en ook deze gaat https worden. Verder kon ik mijn tijd steken in het maken van gratis printables : Leuke dingetjes die jij kunt uitprinten om zo samen met de kinderen thuis iets leuks te maken. Afgelopen week verscheen de eerste dus al online, maar ik heb er nog eentje waar ik mee bezig ben. Heerlijk vind ik dat soort dingen.

Nieuwe schoenen

De jongedame heeft nieuwe schoenen. Als je me volgt op 1 van mijn social media kanalen heb je ze vast al voorbij zien komen. Felgekleurde Sketchers met een eenhoorn op de zijkant en lichtjes op de neuzen. Die nieuwe schoenen zijn er niet zomaar gekomen. Een week of 6 geleden kochten wij bij Sketchers in het Outletcentrum Roermond hele leuke zwarte laarsjes. Perfect voor onder haar rode kerstjurk die ze later vond bij H&M. Helaas begonnen die laarsjes dus een week of 2 geleden te scheuren aan de zijkant. Dat schoenen slijten door het dragen: prima. Maar als beide schoenen na een paar weken aan de zijkant scheuren klopt er iets niet. Ik ging er dus mee terug en ze mocht direct nieuwe uitzoeken. Dat is nog eens service!

Hoe was jouw week?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *