NERF Laser Ops

Onlangs mocht Damiën een mooi cadeau ontvangen van NERF. Dat hij gek is op NERF is geen geheim. We hebben verschillende NERF blasters in huis en hij is niet de enige die daar enthousiast van wordt. Ook zijn vader en zusje spelen hier met veel plezier mee. Nieuw dit seizoen is NERF Laser Ops. Geen darts erbij dit keer, daar waren de kinderen wel even verbaasd over. Hoe speel je hier dan mee? We zochten het voor je uit en vertellen je erover.

Nerf Laser Ops 2-pack

Wij kregen de Nerf Laser Ops 2-pack opgestuurd. Hierin zitten een gebruiksaanwijzing, 2 Nerf Blasters en 2 armbanden waar je de telefoons in kunt vastzetten. Voor deze blasters zijn in totaal 8 AA-batterijen nodig. Deze zitten niet in de doos dus vergeet ze niet aan te schaffen. Zo kun je meteen beginnen met je battle.

De bedoeling is dat je eerst een app downloadt, de Nerf Laser Ops app. Deze is gratis. Om je blaster te kunnen verbinden met de app moet je Bluetooth inschakelen. Als je de trekker van je blaster ingedrukt houdt en op de aan-uit knop drukt, koppelen de app en de blaster zich met elkaar.

Je kunt aangeven of je binnenshuis of buitenshuis speelt. Ook kun je aangeven of je in teams speelt of 1 tegen 1.

Lees ook: Nerf Miniblasters en de N-Strike Elite Infinus

Review

Het is in het begin even uitzoeken hoe het werkt. Via de gebruiksaanwijzing wijst het zich echter vanzelf. Via de app kun jij je apparaat een naam geven. Mochten er meerdere spelers zijn dan kun je snel zien wie uitgeschakeld is.

Ook kun je punten verdienen en zo levels omhoog gaan. In het begin heb je namelijk nog niet zoveel power. Nadat je 2 keer geraakt bent heb je verloren. Ook je munitie is vrij snel op. Hoe meer punten je verdient, hoe meer mogelijkheden je hebt en hoe meer je kunt ontgrendelen. Het is leuk om te zien dat je met deze app meer kunt dan alleen zien wanneer iemand uitgeschakeld is.

Het is op zich wel handig om te kunnen instellen of je binnenshuis of buitenshuis speelt. Buiten heb je meer ruimte dan binnen, echter is het winterdag niet altijd fantastisch om buiten te spelen. Op deze manier heb je het hele jaar door plezier van je blasters.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *