De nieuwe NERF miniblasters

Ik had er al veel eerder een artikel over willen schrijven maar soms lopen de dingen hier behoorlijk hectisch en door elkaar. In een groot gezin gebeurt eigenlijk altijd wel wat en afgelopen maand gebeurde er heel veel. Maar goed: vandaag wil ik alsnog een leuk artikel schrijven over de nieuwe NERF miniblasters. Een tijdje terug mochten we namelijk een leuk perspakketje ontvangen met drie van deze blasters. Kids blij en papa ook. Dat werd spelen!

Inhoudsopgave

NERF Miniblasters

We kregen dit pakketje thuisgestuurd toen Daelyn net in het ziekenhuis terecht was gekomen. Met een hersenschudding was het niet de bedoeling om wild achter elkaar aan te gaan rennen dus we besloten de NERF blasters even te laten liggen. Tegen de tijd dat ze zich weer een beetje beter voelde, was Damiƫn alweer voor twee weken vertrokken naar het revalidatiecentrum.

Inmiddels is de rust wedergekeerd, zullen we maar zeggen. Iedereen is weer gewoon thuis en voelt zich prima. Vooral ikzelf. Deze moederkloek wil haar kuikens het liefste gewoon thuis hebben. šŸ˜‰ DamiĆ«n is gek op NERF en mocht eerder al de NERF N-Strike Elite Infinus en de NERF Laser Ops ontvangen ter review. Deze miniblasters vond hij geweldig: “Als we nog op vakantie gaan deze zomer, kan ik ze fijn meenemen!” zei hij. En dat klopt. Ze zijn klein dus ze passen prima in een tas of koffer.

https://www.youtube.com/watch?v=RN3-eDdiu1c

NERF Microshots

Er zijn verschillende van deze miniblasters, de NERF Microshots, op de markt, zoals de Firestrike, de Strongarm en de Hammershot. (serie 1) Ze hebben allemaal een ander, stoer uiterlijk. Elke blaster wordt geleverd met 2 darts en zijn geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. Per keer vuur je 1 dart af. Er zijn geen batterijen nodig voor deze blasters. Onderaan dit artikel heb ik de Microshots die verkrijgbaar zijn voor je op een rijtje gezet. (affiliate link)

Challenges

Het is natuurlijk hartstikke leuk om challenges te doen met deze blasters. Zo werden de flesjes die wij in ons verrassingspakket hadden al direct door papa neergezet in de woonkamer, om vervolgens samen met Damiƫn te kijken wie de meeste punten kon halen. Nu het weer iets beter is buiten, kunnen de flesje ook buiten neergezet worden.

Zelf kun je thuis ook leuke challenges doen met deze (of andere) NERF blasters. Pak simpelweg enkele lege flesjes of bekers waar je cijfers op schrijft. (punten) Degene die met 6 keer schieten de meeste punten verzameld heeft is de winnaar. Je kunt hier natuurlijk eindeloos mee variĆ«ren. Zet de flesjes verspreid door de tuin en kijk wie binnen 1 minuut de meeste punten scoort, blinddoek elkaar of schiet de flesjes om in volgorde van punten. (bijvoorbeeld eerst 10 punten, dan 25 enz…)

Heb jij nog leuke ideeƫn voor challenges? Laat het dan weten in de reacties.

Wij kregen deze NERF miniblasters opgestuurd

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *