Niks moet, alles mag in de kerstvakantie

Niks moet, alles mag in de kerstvakantie. Waar ik de laatste maanden dagelijks een blog online had staan, is me dat in de kerstvakantie niet gelukt. December was drukker dan ooit met onze newborn in het gezin. En waar ik het in de eerste week van de kerstvakantie nog probeerde, besloot ik het bloggen uiteindelijk even los te laten. Met Dave die meer dan fulltime aan het werk zou zijn deze vakantie, zou het me toch niet gaan lukken om dagelijks iets online te zetten. En eigenlijk maakt dat ook niet zoveel uit. Toch?

Geen verplichtingen

Mijn blog is nog altijd mijn blog en ik heb er nog steeds ( na bijna 3 jaar ) ontzettend veel plezier in. Maar als de kinderen thuis zijn voel ik me ook nog steeds erg schuldig om met mijn website bezig te zijn. Nu ik ook nog eens heel veel tijd kwijt ben aan onze kleine man, vind ik het juist leuk om in de vakantie met de twee oudsten bezig te zijn. En dat doen we dus ook. Een beetje knutselen, iets lekkers maken, een spelletje spelen of gewoon een beetje bankhangen. Geen verplichtingen. De kerstvakantie is om lekker uit te rusten van alles wat de laatste maanden gebeurd is.

Lees ook: Dit zijn de leukste kerstvakantie uitjes.

Vloggen of toch niet?

En zo ontstond bij de kinderen ook weer de vraag waarom we niet meer vloggen. Afgelopen jaar hebben we dat namelijk wel geregeld gedaan en daar hadden we allemaal behoorlijk veel plezier in. Zo kon je in januari 2016 dagelijks een nieuwe vlog online vinden. Met de komst van Landon had ik er een stuk minder tijd voor. Het in elkaar zetten van zo`n filmpje neemt nogal wat tijd in beslag. We besloten om toch weer zo nu en dan een vlog te maken en online te zetten. Ik probeer het op vaste dagen te doen, maar in de praktijk zal het er op neer komen dat het niet echt gaat lukken. Als je je abonneert op ons YouTube kanaal krijg je vanzelf een melding als ik iets nieuws online heb gezet, dus doe er je voordeel mee. 😉

En bij deze: Hierboven is ons allereerste filmpje van 2017. Met daarin natuurlijk de jaarwisseling en de eerste sneeuw.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Niks moet, alles mag in de kerstvakantie”

  1. Helemaal gelijk heb je!
    Het is jouw blog dus jij mag lekker zelf bepalen hoe je het doet! Heerlijk toch 🙂
    En zeker in de vakantie is tijd aan de kids besteden nog veel belangrijker
    Lekker doen dus die laatste paar daagjes in de vakantie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *