Pakjesavond

En dan is het heerlijk avondje dan toch echt gekomen. Het is pakjesavond. Ik heb op mijn verschillende social media kanalen al vele foto`s voorbij zien komen van mensen die pakjesavond afgelopen weekend al gevierd hebben. Wij hebben nog niks gevierd en zitten vanavond dus echt met ons gezin in de woonkamer braaf te wachten tot de Sint ons iets komt brengen.

Inhoudsopgave

Eerste pakjesavond

Voor Landon is het de eerste pakjesavond dit jaar en ook hij heeft wat leuke dingetjes in de zak zitten. Zo vertelde ik eerder al dat ik het tegeltje van het geboortekaartje graag wilde inpakken. Het zit goed beschermd dus ik ga er niet direct van uit dat het stuk gaat. De kinderen krijgen als eerste de video van de Sint te zien en ik ben erg benieuwd hoe ze daar op gaan reageren. Ook voor Daelyn en Damiën zitten een aantal leuke cadeau`s in de zak, hoewel ik het voor Damiën erg moeilijk vond met zijn leeftijd.

De kinderen zijn gelukkig niet zo opgedraaid geweest als voorgaande jaren, al ben ik benieuwd hoe het op school gegaan is. Damiën had surprise met zijn klasgenoten en bij Daelyn in de klas kwam Sinterklaas op visite. Erg spannend.

torch

De winactie

Zoals je wellicht mee hebt gekregen zou ik op pakjesavond de winnaar bekend maken van het Furreal Friends draakje Torch. Er hebben echt ontzettend veel mensen mee gedaan maar er kan er helaas maar eentje winnen. Ik zou graag iedereen zo`n gaaf cadeau willen geven, maar dat gaat helaas niet lukken. Wel kan ik je verklappen dat er binnenkort weer een hele leuke nieuwe winactie online komt. Hou de site dus even in de gaten.

De winnaar van Torch is geworden: Kristel Daemen! Van harte gefeliciteerd! Stuur je mij een mailtje op info@wereldvanmama.nl met je adresgegevens?

Let op: Mocht de winnaar zich niet gemeld hebben op donderdagavond 8 december, dan ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te trekken!

Hele fijne pakjesavond!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Pakjesavond”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *