Pickwick thee vragen: de Tea Confessions

Ik ben een echte theeleut dus ik heb ook altijd een paar pakjes op voorraad staan. Toen ik onlangs een doosje pickwick opende viel het me op dat er op de achterkant van de labeltjes leuke vragen stonden. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven en ik vind dit toch wel leuk wakker worden. Ik kan natuurlijk niks doen met de vragen maar het lijkt me dat iemand de intentie had om theedrinkers te laten nadenken. Daarom bedacht ik me dat het leuk was om een artikel te schrijven waarin ik enkele van de Pickwick thee vragen zou beantwoorden: de Pickwick Tea Confessions. Met de vragen van de Pickwicklabels en de antwoorden van mij. En wat ook leuk is: hier kun jij je eigen Tea Topic vragen maken.

pickwick

Inhoudsopgave

Wat zou je wensen als je 3 wensen had?

Dat vind ik een lastige. Ik heb alles wat ik me kan wensen. Ik heb een leuke man en lieve kinderen. Ik heb een dak boven mijn hoofd, eten op mijn bord, een auto waarmee ik me kan verplaatsen en leuke spullen in mijn huis. En dat alles zonder schulden. Als ik dan toch echt 3 wensen mocht doen, zou ik de volgende 3 wensen hebben:

  • Ik denk dat het bij mijn lezers inmiddels wel bekend is dat Dave en ik nog een kinderwens hebben. We hebben altijd een groot gezin gewild maar door sommige gebeurtenissen in je leven lopen dingen anders.
  • Een slaapkamer en badkamer beneden voor Damiën. Die staat al langer op ons lijstje. Het zou fantastisch zijn als dat ooit gerealiseerd kan worden. We zijn druk bezig om te proberen dit in 2016 te realiseren maar dan moeten wel alle partijen meewerken. En sommige instanties zijn de snelste niet. Voor Damiën zou het ook super zijn. Dan zou hij geen hulp meer nodig hebben bij het in en uit de douche te komen en het scheelt hem veel pijn in zijn knieën en enkels.
  • Volgend jaar met de kinderen op vakantie kunnen naar het buitenland. De kinderen willen heel graag met de bus naar Spanje. Proberen of we daar voor kunnen sparen dus!
pickwick1

Waar schaam jij je het meest voor?

Voordat ik de kinderen kreeg heb ik altijd een navelpiercing gehad. Tijdens de zwangerschap van Damiën heb ik die eruit gehaald. Tijdens de bevalling is mijn huid toch nog kapot gegaan doordat ik die navelpiercing heb gehad met als gevolg dat ik nu een lelijk litteken vanaf mijn navel een dikke 5 centimeter naar boven heb lopen.

pickwick2

Wat is het gekste wat je vandaag gedaan hebt?

Vandaag? Hmm, het is niet zo dat ik elke dag iets geks uithaal. Misschien wel iets wat niet helemaal mij is. Iets wat voor mij een gigantische stap is. Ik heb me opgegeven voor mijn allereerste persevent waar ik dus binnenkort ook naar toe ga met de kinderen. Ik ben helemaal enthousiast maar ergens vind ik het ook een beetje eng.

pickwick tea

Waar heb je het meest spijt van?

Ik heb eigenlijk nergens spijt van. Alles wat ik gedaan heb heeft me gevormd tot de persoon die ik nu ben. En daar ben ik best tevreden over. ‘Vroegah’ had ik er altijd een beetje spijt van dat ik gestopt was met school. Ik heb de brains maar ik had niet echt de zin. Nu vind ik het niet zo erg. Als ik doorgestudeerd had dan was ik niet gaan werken. Als ik niet was gaan werken had ik Dave waarschijnlijk niet ontmoet en dan had ik mijn kinderen niet gehad. Alles heeft dus zo zijn redenen…

pickwick3

Wat is je allergekste bijbaan geweest?

Ik heb niet zo heel veel bijbaantjes gehad. De minst gebruikelijke is misschien wel hostess op de bus naar Spanje. Daar heb ik ook mijn stiefvader leren kennen. Hij was de buschauffeur waar ik mee samen werkte. Ik was 16 en eigenlijk was het 1 van de tofste baantjes ooit. Ik had er ontzettend veel plezier in en had leuke contacten met de reizigers.

Mijn Pickwick thee vragen!

Hoe tof zou het zijn om je eigen Pickwick thee vragen op de achterkant van zo`n labeltje te mogen tegenkomen? Het kan! Pickwick is namelijk gestart met de Tea Topics. Je kunt zelf je vraag insturen en dan kans maken op een plekje op 1 van die labels. Deze vragen stuurde ik in:

Hoe zou jij je allerlaatste dag invullen?

Ik zou zorgen dat ik iedereen bij mij in de buurt had waar ik van hield. Ik zou gezellig Disney-films kijken met lekkere hapjes op tafel. Gezellig samen, een beetje zoals met kerst.

Welke thee is jouw favoriet?

Ik hou van fruitthee. Mango is echt 1 van mijn favorieten. Ook de seizoensthee vind ik heerlijk. Nu heb ik de winterthee al in huis, daar vond ik ook bovenstaande vragen op.

Welk dier zou je willen zijn?

Vroeger wilde ik altijd een dolfijn zijn. Mijn sterrenbeeld is vissen, maar alleen vissen vind ik zo saai. Een goudvis was te klein, daar kon ik me niet mee vergelijken en een orka was me weer een beetje te groot. Dolfijnen zitten ertussen in, staan bekend als vriendelijk en er valt mee te trainen. Een dolfijn dus, aangezien ik opga in de massa, vriendelijkheid hoog in het vaandel heb staan en leergierig ben. 😉

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *