Tatty Teddy 3D kaarten

Tatty-teddy

Ik knutsel en frutsel er heel wat op los. Ik hou ervan om bezig te zijn en iets leuks te maken. Toen ik onlangs de kelder aan het opruimen/aan het organiseren was kwam ik leuke spulletjes tegen om Tatty Teddy 3D kaarten mee te maken. Ik besloot er een middagje voor te gaan zitten met de kinderen.

Me to You beertje

Tatty Teddy is het beroemde Me to You beertje. Inmiddels kun je dit beertje op heel veel producten terug vinden. Van mok tot fotobehang en van knuffelbeer tot afbeeldingen om kaarten mee te maken. In een ver vaag grijs verleden was ik eens een setje van dit beertje tegen gekomen bij (waarschijnlijk) de Action om 3D kaarten mee te maken. Meegenomen, eens aan begonnen, 1 of 2 kaarten mee gemaakt en toen verdween het in een knutseldoos. Tijdgebrek. Maar nu was het setje dus weer boven water gekomen. Tijd om er iets mee te doen.

3D kaarten maken

Ik vind het dus leuk om 3D kaarten te maken. Onlangs maakte ik ook een Teacup kaart van een oude eierdoos. Meestal verdwijnt de kaarten die klaar zijn in een kaartendoos en heb ik een leuke en persoonlijke kaart om te geven bij een gelegenheid. De kinderen houden ook wel van een middagje kaarten maken en dat doen we dus geregeld. Zo hebben we afgelopen winter kaartjes voor het ouderenfonds gemaakt. Inmiddels is mijn voorraadje van plaatjes flink geslonken dus ik moet weer eens op zoek gaan naar nieuwe knipvellen. Deze van Tatty Teddy waren trouwens erg handig: er kwam amper een schaar aan te pas, ik kon ze zo uitdrukken. Dat is voor de kinderen ook fijner.

Maar goed. Dit zijn dus mijn creaties geworden. In het filmpje zie je hoe ik 2 kaartjes maak. Vooral even abonneren op mijn YouTube kanaal (het is gratis. 😉 ) want ik ga weer wat vaker kaartjes maken en dus filmpjes en blogs hierover delen.

Maak jij wel eens zelf kaarten? En wat is dan een favoriet thema?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *