Tussen vlinders en kevers

Damiën leefde een middagje tussen vlinders en kevers. Ik had nooit verwacht dat hij dat zou durven. Toen hij kleiner was moest hij namelijk niks weten van alles dat rondvloog. Daar lijkt hij dus overheen te zijn gegroeid. 😉 Hij bezocht onder andere het Butterfly Park in Tabanan en de Ulun Danu Tempel tijdens zijn rondreis door Bali. In dit artikel zie je de foto`s daarvan en kun je zijn filmpje bekijken.

Inhoudsopgave

Warung Dedari

De dag begon bij Warung Dedari waar hij het erg mooi vond. Er waren vele plekjes waar je kon eten en gewoon erg rustig kon zitten. Je ging er helemaal zen weer weg. Het leukste vond hij het om de vissen te voeren. Ze kwamen massaal op hem af en dat zorgde voor grote verwondering. Hij heeft er mooie beelden gemaakt met zijn vlogcamera zoals je in het filmpje kunt zien.

Butterfly park

Bali Butterfly Park Tabanan

Ze gingen verder op weg en kwamen terecht bij het Butterfly Park in Tabanan. De entree bedroeg 80.000 roepia wat ongeveer €5 per persoon is. Ze hebben er ruim een uur rondgelopen en Damiën was oprecht verbaasd over hoe groot vlinders en kevers kunnen zijn. Zelfs groter dan zijn eigen hand. Daarnaast waren er ook nog wandelende takken, schorpioenen en vogelspinnen te zien.

Lees ook: Bezienswaardigheden Bali

Ulun Danu Temple

Ze vervolgden hun weg en kwamen onderweg prachtige natuur en rijstvelden tegen. Ook een gigantische boom trok zijn aandacht waar hij besloot in te klimmen. En dat leverde weer leuke foto`s op. Ook bezochten ze de Ulun Danu Temple (klik) die wederom prachtige beelden opleverde. Afijn….je moet gewoon even zijn vlogje bekijken om het allemaal met eigen ogen te zien. Veel plezier en vergeet niet om een blauw duimpje omhoog te doen. 😉 Ook even abonneren op zijn kanaal (gratis) zodat je op de hoogte blijft van zijn nieuwe Bali vlogs.

Heb jij Butterfly Park of de Ulun Danu Tempel wel eens bezocht?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Tussen vlinders en kevers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *