Valentijns kids swap

Wij, de dames van de Happy Mama Club, kletsen wat af in onze groepsapp. Over onze blogs, over de kinderen en over eigenlijk alles wat we meemaken. Ook proberen we geregeld leuke dingen te doen of te organiseren. Onlangs zijn we bijvoorbeeld op stap geweest in Roermond, maar we hebben ook al eens een Sinterklaas Swap georganiseerd. Nu besloten we de kinderen er iets actiever in te betrekken. We organiseerden namelijk de Valentijns Kids Swap.

Inhoudsopgave

De opdracht

De opdracht was dat we voor een bedrag van €10 cadeautjes zouden kopen voor degene die we getrokken hadden tijdens de loting. En het leuke was dat de kinderen de cadeautjes moesten uitzoeken. Wij trokken de dochters van Janske, Lola en Coco ( Check haar site om te zien wat ze gekregen hebben ). Nicole`s kinderen Fay en Milo hadden mijn 3 kinderen.

Alles is leuk!

Ze zoeken geregeld een cadeautje uit voor een verjaardagsfeestje, maar nu voor €10 cadeautjes uitzoeken voor een stel jongere kinderen bleek best lastig te zijn. Dochterlief vond namelijk alles leuk en ik moest toch best wel discussies aangaan met haar. Alles wat ze tegenkwam in de winkel, moest eigenlijk ook mee voor onszelf. Het was namelijk zooooo leuk!

Uiteindelijk hebben we een leuk pakketje samengesteld voor Lola en Coco. De kinderen maakten er nog een leuke valentijnskaart bij en het pakketje was klaar.

Uitpakken!

Als je weet dat er ook een pakketje voor jou onderweg is, is het wel heel erg spannend natuurlijk. Uiteindelijk werd er een mooie, grote doos bezorgd maar toen was dochterlief niet thuis. Toen dochterlief thuis kwam lag de dreumes in bed. Afijn, een dag later was de hele bende compleet en kon het uitpakken beginnen!

Ze kwamen allerlei leuke spulletjes tegen. Iets lekkers om te snoepen, een bal voor dreumes, kleurtjes voor in het haar voor dochterlief en een auto voor de oudste. Verder zaten er allerlei bakspulletjes in de doos. Ze zijn gek op bakken dus dat komt goed van pas.

Bedankt Fay en Milo voor de leuke cadeautjes!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *