Verkleedkleding voor de kinderen

Carnaval in aantocht of niet: verkleden vinden de kinderen heerlijk. Vooral Daelyn vindt het heerlijk om in de huid van een fictief persoon te kruipen en een verhaal te verzinnen. Prachtig om te zien hoe haar fantasie tot leven komt. Vlak voor Halloween werd ze een prachtig vampiermeisje, nu mochten de kinderen allemaal een setje kleding uitzoeken.

Verkleedkleding voor tieners

Ik merk wel dat het voor Damiën steeds lastiger gaat worden. Hij is nog net te klein voor de carnavalskleding voor heren maar hij voelt zich ook niet echt kind meer. Wat trekt hij aan tijdens de carnaval? Hij is niet zo van de schmink, maar niks op zijn gezicht klopt ook weer niet tijdens de carnaval. Zijn keuze valt dus jaarlijks op een masker of een opplak-snor zodat hij zich niet hoeft te schminken.

Dit jaar besloot hij te gaan voor een SWAT kostuum. Enerzijds omdat er dus al een masker bij zat. Heb je dat hele schmink probleem meteen opgelost. 😉 Anderzijds is het gewoon stoer. Ik merk dat bij hem meer de toekomstige beroepen gaan spelen. Vampier of zombie worden, zoals Daelyn, zit er voor hem niet meer in.

Daelyn daarentegen kon niet kiezen. Uren heeft ze gesurft op de website en gezocht naar het juiste kostuum. Ze vond het jammer dat ze nog te klein was want ze vond een prachtige lange vampierjurk tussen de carnavalskleding voor dames. Door gebruik te maken van de filters vond ze ook lange jurken in haar maat. Ik heb haar geadviseerd 3 verschillende kostuums uit te zoeken en daar uiteindelijk 1 uit te kiezen. Ze koos voor een lange Spiderella jurk, compleet met choker.

Verkleedkleding voor peuters

Landon is net 2 jaar oud en viert niet echt carnaval. Hij staat verkleed naar de optocht te kijken en ik verwacht dat ze ook wel iets aan carnaval op de peuterspeelzaal doen. Er is echt een gigantische keuze in carnavalskleding voor kinderen maar op zich was de keuze vrij makkelijk nadat ik eventjes op de site gekeken had. Hij is namelijk helemaal wild van Spiderman. Hij heeft een t-shirt, 2 paar sokken en een wintermuts van deze superheld en loopt er het liefst dag en nacht mee rond. Toen ik een spidermankostuum zag in de webshop besloot ik dan ook dat die het moest worden. Ook al was hij misschien een tikkeltje te groot.

Mocht je dit jaar dus iemand in een SWAT kostuum, een Spiderella jurk of een iets te groot Spiderman kostuum over straat zien lopen, dan zijn het waarschijnlijk mijn kinderen. 😉

Fijne carnaval alvast!

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *