Voor 2017…

Twee weken van plezier, cadeautjes en gezelligheid. De kerstvakantie is afgelopen en de kinderen gaan weer naar school. Eerder vertelde ik al dat ik weinig aan mijn website had gedaan deze vakantie. Het gaat allemaal net iets lastiger als alle 3 de kinderen thuis zijn. Ik heb de afgelopen weken dan ook even goed kunnen nadenken welke richting ik uit wilde en wat ik graag wilde bereiken met mijn blog in 2017. Maar ook wat we met ons gezin wilden gaan doen. Wat zijn mijn wensen voor 2017?

Mijn blog

De kinderen wilden graag weer opnieuw gaan vloggen, vooral Daelyn. Ik heb er ook altijd plezier aan beleefd, maar met een baby in huis is het net iets lastiger. Bovendien maak je in die eerste weken weinig mee, dus besloot ik het een tijdje links te laten liggen. 2016 was voor mij een mooi blogjaar. Ik heb vele leuke samenwerkingen gehad, leuke meiden leren kennen en mijn hoogste bezoekersaantallen in mijn blogcarrière gehaald. En dat zijn toch echt genietmomentjes. Momentjes waardoor het bloggen nog leuker wordt.

Voor 2017 hoop ik op net zo`n leuke samenwerkingen, op nog meer ontmoetingen met bloggers en natuurlijk hoop ik dat mijn bezoekersaantallen nog meer stijgen. Ik heb geen nummer in mijn hoofd van wat ik wil, maar het is gewoon leuk om te zien dat mijn blog groeit en dat ik meer volgers krijg die ook trouw blijven lezen en reageren. Bedankt daarvoor. 🙂

Mijn gezin

Ik vind het heerlijk om met de kinderen bezig te zijn. Ik hoop dat het met Damiën goed blijft gaan in 2017. Hij heeft in 2016 een goed jaar gehad met weinig achteruitgang en ik hoop dat hij ook dit jaar stabiel blijft. Daelyn is het laatste jaar ook ontzettend gegroeid, lichamelijk en geestelijk en ik kan ontzettend genieten van haar wijze opmerkingen. Ze houdt me echt een spiegel voor. Dat zorgt regelmatig voor flinke botsingen tussen ons, maar achteraf moet ik er toch om lachen.

Landon is inmiddels 10 weken oud en zijn ontwikkeling gaat in razend tempo. Vooral het eerste jaar gebeurt er zoveel en leren baby`s zo veel, dat wil ik niet missen. Ik geniet dan ook met volle teugen van hem. Dat mijn blog daardoor wel eens ergens onderaan mijn lijstje komt te staan vind ik niet erg. Deze momenten met je kindje krijg je niet meer terug. Ik ben heel erg benieuwd hoe Landon zich gaat ontwikkelen van baby tot ondernemende peuter. Hoe zou hij er over een jaar uitzien?

Damiën en Daelyn willen Landon allerlei dingen laten zien. Zo willen ze naar een dierentuin, naar een pretpark en naar de McDonalds. Dat een baby daar vrij weinig ( of niks ) aan heeft, begrijpen ze nog niet helemaal, maar dat maakt niet uit. Daar komen ze vanzelf achter. 😉 Ook zijn we nog aan het bedenken waar we op vakantie gaan dit jaar. Daelyn heeft het erg naar haar zin gehad op Texel en wil graag daar naar terug. Damiën ziet Spanje wel zitten, maar wil liever niet met het vliegtuig. Dave en ik zijn niet zo moeilijk. Als we maar ergens zitten waar iets te zien valt. We zijn geen mensen om 2 weken lang aan het strand of het zwembad te hangen.

Suggesties zijn welkom. Wat vind jij een mooie vakantieplek?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *