Vtech helikoptertje

Nu onze kleine man alweer 6 maanden oud is, merk je dat hij toe is aan iets nieuws. De ‘simpele’ rammelaars en bijtringetjes bieden niet meer de uitdaging die hij nodig heeft. Iets met muziekjes en lichtjes schijnt nogal interessant te zijn, dus ik besloot op zoek te gaan naar iets in die categorie. Bij de Action kwam ik het Vtech Helikoptertje tegen en daarover lees je in deze review meer.

Inhoudsopgave

Vtech

Vtech bestaat al vele jaren, dit jaar vieren ze alweer hun 25e verjaardag. Bij onze oudsten hebben we ook een aantal leuke producten van Vtech gehad, maar die hebben we in de tussentijd allemaal weggegeven. Er zijn producten in verschillende leeftijdscategorieën. Zo zijn er speelgoedjes die je al vanaf de geboorte kunt aanschaffen, maar ook leerzame dingen voor bijvoorbeeld 7-jarigen zoals mijn dochter. Vtech staat voor spelend leren en dat merk je. Het daagt uit en het is educatief.

Lees ook: Codi mijn Robot Dino en Bla Bla Blocks

baby speelgoed

Helikoptertje

Voor €8,99 kocht ik het helikoptertje bij de Action. Aan dit helikoptertje zit een zachte bijtring wat ideaal is, want volgens mij duurt het niet lang voordat onze kleine man zijn eerste tandje krijgt. Hij wil echt overal op bijten. Verder heeft het een handgreepje zodat onze babyboy hem goed kan vasthouden. Het helikoptertje is ook niet zo zwaar, dus dat lukt hem ook prima.

Aan de interactieve propeller kun je draaien. Hiermee tel je van 1 tot 3 en krijg je allerlei geluidjes en een liedje te horen. Met de aan/uit schakelaar kun je ook het volume bepalen, dit kun je in 2 standen zetten. De eerste stand vind ik voor nu luid genoeg. Als je op de puppy-toets drukt, krijg je ook verschillende geluiden en melodietjes te horen. Hierbij knippert ook het lampje mee.

Lees ook: Toet toet auto`s

Een succes of niet?

Tot nu toe is het helikoptertje een succes. Vooral het knipperende lampje en de muziekjes worden aandachtig bekeken en beluisterd. Ook door de twee oudsten trouwens. Ze helpen hun broertje met het vinden van de puppy-toets en draaien met veel plezier aan de propeller voor hem. De liedjes zijn voor hun bekend en ze zingen ze dan ook vrolijk mee. Een geslaagd cadeautje dus. 🙂

Hebben jouw kinderen Vtech speelgoed gehad?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *