Weekoverzicht: Knutselen, bakken en op stap

Het is woensdag en deze keer lees je in het weekoverzicht over knutselen, bakken en op stap gaan met de kinderen.Ā Natuurlijk hebben we er weer een gezellige vlog bij gemaakt zodat je kunt zien wat we gedaan hebben. Wel zo leuk natuurlijk om bewegend beeld te zien in plaats van alleen maar foto`s. šŸ˜‰

Ik ben er nog niet helemaal uit wanneer ik mijn weekoverzicht nu moet beginnen. Deze keer loopt hij van zaterdag tot en met woensdag. Een andere keer kan hij gerust van maandag tot en met vrijdag lopen. Aangezien de vlog op dinsdag online komt, wil ik er gewoon even rustig de tijd voor nemen. Lekker op mijn gemakje de video maken en uploaden. Dat soort dingen wil hier helaas nog wel eens mis gaan waardoor ik regelmatig 2 avonden bezig ben omdat weer het een of het ander vast is gelopen.

Zeepjes

Knutselen

Maar goed. Deze keer begon de vlog op zaterdag. Damiƫn en ik waren alleen thuis en besloten gezellig samen zeepjes te maken, waarna we gingen eten bij mijn moeder. Omdat hij daar bleef slapen waren Dave en ik op zondag alleen thuis ( Daelyn was uit logeren ) en dat hield weer in dat we een beetje geklust hebben in huis. In mijn eigen tempo uiteraard en met de nodige pauzes. Ik heb namelijk nogal wat last van mijn buik.

Op maandag was het fijn weer en dus besloten de kinderen en ik samen blauwe bessen te gaan plukken bij de boer. Een klein uurtje plukken later hadden we lekker wat besjes voor de blueberry muffins die we wilden maken en hadden we ook nog wat over om zo op te snoepen. šŸ˜‰

Huisdiergeheimen

 

Spelen!

DinsdagĀ besloot ik met de kinderen naar de bioscoop te gaan. Ze wilden graag naar de film Huisdiergeheimen en gezien het weer hadden veel mensen hetzelfde besloten. De bioscoop was druk bezocht.Ā Op woensdag besloten we een dagje weg te gaan met de kinderen. Eerst naar de verloskundige op controle, waar ik een spuit kreeg vanwege de Rhesus D factor. Nadat we naar het hartje hadden geluisterd en mij even gewogen hadden ( Nu 9 kilo aangekomen sinds het begin van de zwangerschap: valt me reuze mee ) zijn we richting Heerlen gereden waar we Kinderstad bezochten. Erg leuk, zoals je in de vlog kunt zien, en zeker voor herhaling vatbaar.

Kinderstad3

Donderdag was een dag vol regen en we hebben dus niks anders gedaan dan op de bank gehangen en wat filmpjes gekeken. Zo`n pyjamadagje is ook wel eens lekker. Op vrijdag brachten we een bezoekje aan mijn oma en mocht Damiƫn zijn koffertje inpakken voor een weekendje weg met zijn oma.

Heb jij nog leuke dingen gedaan afgelopen week?

https://www.youtube.com/watch?v=MAvlTHttsnU

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Weekoverzicht: Knutselen, bakken en op stap”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *