WithLove tv

Ken jij WithLove tv al? Onlangs kreeg ik een berichtje of ik deze app wilde proberen en er iets over wilde schrijven. Ik vroeg me af of het iets voor mij zou zijn, maar 1 blik op hun platform en ik wist genoeg. WithLove is een streamingsdienst die vele romantische films aanbiedt. En laat dat nou net mijn favoriete genre zijn. O, en het leuke van dit hele verhaal: ik mag 3 jaarabonnementen weggeven zodat ook jij kunt kijken of deze streamingsdienst bij jou past. 🙂

Inhoudsopgave

WithLove tv app

Sinds 19 december 2018 bestaat WithLove tv. Om films te kunnen kijken moet je een account aanmaken op het platform van WithLove. Dat werkt heel eenvoudig: je vult je gegevens in, kiest een gebruikersnaam en wachtwoord en geeft aan van welk abonnement je gebruik wil maken: een maand, een half jaar of een jaar. Betaal je per maand dan betaal je €5,95 per maand. Betaal je direct voor een half jaar dan kost het je €29,95. Sluit je een jaarabonnement af dan betaal je €59,95.

Daarnaast kun je een gratis app downloaden in de appstore voor op je telefoon of tablet. Inloggen doe je dan met de gegevens van je account zoals je op het platform hebt aangemaakt. Je kunt dan op je telefoon of tablet de films bekijken maar je kunt ook de film streamen naar je tv. Wij hebben een Google Chromecast en dat werkt perfect.

https://www.youtube.com/watch?v=obBUZEKuAgM

De eerste film die ik keek

Ik besloot WithLove te volgen op Facebook. Reuze handig want ze delen er trailers van films en zo kun je meteen inspiratie opdoen voor de films die je wil kijken. De eerste film die ik keek was A Walk To Remember. Waarom deze? Heel eenvoudig: toen ik zwanger was van onze jongste waren we op zoek naar een naam. Een meisjesnaam hadden we zo gevonden, een jongensnaam echter niet. Toen ik de naam van de hoofrolspeler hoorde, Landon, wist ik het meteen. Als we een zoon krijgen noemen we hem Landon. Dave vond het ook een passende naam en zo gebeurde het dus dat onze Landon op 29 oktober 2016 het levenslicht zag.

Ik vind de film echt een aanrader. Het is een boekverfilming van Nicholas Sparks en eigenlijk zijn dat allemaal mooie, romantische films. In deze film draait het om de tieners Landon en Jamie. Landon is een rebelse jongen die nogal eens in de problemen komt terwijl Jamie precies het tegenovergestelde is. Ze komen met elkaar in contact en dan veranderd Landon zijn hele wereld. Kijk het YouTube filmpje maar even. Prachtig nummer van Mandy Moore. In deze scene raakt Landon tot over zijn oren verliefd op Jamie.

Wat vind ik van WithLove tv?

Maar goed. Dat was dus 1 film. Inmiddels heb ik de WithLove app een week of 2 en heb ik al een aantal films gekeken. En ik niet alleen. Ook Daelyn is gek op dit soort romantische feelgood films. Zeker nu de kerstperiode eraan komt vind je vele magische kerstfilms in de app terug. Vanaf 19 november wordt WithLove Xmas WithLove. Er komen dan wekelijks 5 nieuwe kerstfilms bij en vanaf 1 december zelfs 1 nieuwe film per dag. In totaal heb je dan, naast de gewone films, ruim 70 kerstfilms waar je uit kunt kiezen. Genoeg leuks te bekijken dus!

https://www.youtube.com/watch?v=YjrMKxaW7zk

Win een WithLove jaarabonnement

Ja, ik mag al een beetje voor Sinterklaas gaan spelen. Ik mag namelijk 3 van mijn lezers blij maken met een jaarabonnement zodat ook jij thuis heerlijke films kunt gaan bekijken. Delen van dit artikel op Facebook waardeer ik zeker maar is geen verplichting om mee te kunnen doen met deze winactie.

Succes!

Deze winactie is inmiddels gesloten!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *