XL Unboxing event

Met drie kinderen in huis is het haast onmogelijk om naar alle leuke events te gaan die in mijn mailbox terecht komen. Gelukkig zijn er lieve gastbloggers die deze ‘zware’ taak graag van mij overnemen. Onlangs was er een XL Unboxing Event in Amsterdam. Aangezien Damiën op die dag zijn kinderfeestje hield, heb ik Jessica gevraagd om samen met haar dochters een kijkje te gaan nemen.

Inhoudsopgave

Bloggers event

“Jaah, supergaaf!” Dat was de reactie van mijn kids toen ik vroeg of ze naar het XL Unboxing Event wilden. Niet heel gek, want ze kijken veel unbox filmpjes op YouTube. En dus stapten wij afgelopen woensdag op de trein naar Amsterdam. Een groot deel van de treinreis fantaserend over wat ze allemaal misschien zouden mogen doen.

L.O.L. Surprise

Bij binnenkomst, in een met mega ballonnen versierde hal, krijgen we een glaasje kinderchampagne. Ook krijgen de meiden een rood glitter armbandje om. Rood betekent dat ze als eerst naar de L.O.L. Surprise gaan. Tussen de vrolijke roze confetti wachten we vol spanning tot de deuren open gingen.

Het eerste wat opvalt binnen is een grote ballenbak gevuld met roze en witte ballen. Van dat duiken tussen de ballen krijg je trek. Dus meteen door naar de tafel met lekkers! Ze kiezen voor een smoothie en chocoaardbei. De oudste maakt meteen een woordzoeker, terwijl de jongste met nagellak een potje aan het versieren is.

En dan ineens  ontdekken ze echte L.O.L Surprise ballen. “Mag je die uitpakken?” horen ze een moeder vragen. En ja hoor, ze mogen een Eye Spy pets bal unboxen. Dat willen ze wel! Met een speciaal vergrootglas ontdekken ze geheime aanwijzingen over het diertje wat erin zit. Mijn jongste helemaal blij, want daar was ze voor aan het sparen!

Ready2Robot

Samen met andere meiden pakken ze laagje voor laagje een bal uit. Niet alleen nieuwsgierig wat er in hun eigen bal zit, maar ook naar die van de anderen. Echt slim bedacht dit concept! Niet raar dus dat er nu ook een jongensvariant is: Ready2Robot. Hierin zitten in verschillende lagen robot onderdelen verstopt. En 1 onderdeel zelfs in een slijmcapsule.

Poopsie Slime

Slijm, dat is nog steeds erg populair bij ons thuis. Dus je kan je voorstellen hoe gaaf mijn meiden het vonden om Poopsie slime te unboxen! Dit kennen ze namelijk nog niet. Een meisje wat het al vaker heeft gedaan legt hun precies uit hoe het moet. Samen maken ze magische eenhoornpoepslijm met glitters! En die slijm kan je ook nog ’s bewaren in een schattige sleutelhanger. Heel wat beter dan al die bakjes met slijm die in mijn huis rondslingeren.

Lees ook: Poopsie Slime Surprise Unicorn Review

Tot slot mogen de meiden op de foto in een Poopsie Slime Surprise bad. De vrolijke polaroid hangt thuis al als aandenken van deze superleuke dag. op het prikbord.

En dat is nog niet alles! Iedereen krijgt ook nog een volle goodiebag en  Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton mee naar huis. Dus het blijft niet bij deze middag, de kids gaan nog dagenlang plezier hebben met al die cadeaus!

Lijkt het je leuk om meer artikelen van Jessica te lezen? Bekijk dan vooral ook even haar eigen website.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *